Viata ca stewardesa

BLACK WEEK – E-BOOKS & CURSURI CU REDUCERE DE PANA LA 65%

BLACK WEEK – E-BOOKS & CURSURI CU REDUCERE DE PANA LA 65%

Cu ocazia weekend-ului de Black Friday v-am pregatit reduceri de 20% la 6 dintre cursurile noastre si de 65% la E-Books-urile dedicate viitorilor Corporate VIP FA si viitorilor insotitori de bord din aviatia comerciala. Beneficiati de aceste reduceri timp de o saptamana, daca va rezervati locul pana la data de 20.11.2020 pentru sesiunile din Ianuarie 2021.

Rezervarea locului / e-book-ului se face printr-un email trimit la adresa contact@nicoletagherman.ro care sa contina numele si prenumele tau, numar ul de telefon, adresa de email si cursul pentru care optezi. Zilele exacte de curs vor fi anuntate in decursul lunii decembrie. Rezervarile se pot face in perioada Vineri, 13 noiembrie (ora 01:00) – Vineri, 20 Noiembrie (ora 23:00).

Pentru un pachet de rezervari pentru 2 cursuri se primeste o reducere suplimentara de 10%.

Reducerile din acest an sunt urmatoarele:
  • peste 65% din pretul de 145 RON pentru noul E-book “Commercial to Private: Corporate VIP Flight Attendant Interview Guide”PRET NOU: 49 RON
  • 65% din pretul de 115 RON pentru E-book “How to Prepare for the Cabin Crew Interview Succinctly”PRET NOU: 40 RON
  • 20% la Cursul Starter, Premium VIP de Silver Service, Private Coaching, Last Minute, Special Training si UPgrade!
*In cazul E-Book-urilor, acestea vor fi trimise odata ce ne-ai trimis dovada platii. Te rugam sa ne trimiti un email la contact@nicoletagherman.ro pentru a-ti trimite datele contului bancar.

In cadrul cursurilor noastre te vei pregati intensiv pentru interviurile de recrutare la companiile aeriene private si comerciale. Pe parcursul pregatirii se vor aborda tematici specifice unei recrutari de insotitori de bord si iti vom corecta CV-ul. Totodata vei invata cum sa iti faci o Prezentarea personala, cum sa raspunzi intrebarilor capcana sau tipice, cum sa rezolvi diferite probe de creativitate, grup, practice sau situatii la bordul avionului. Vei avea ocazia sa iti exersezi limba engleza atat in scris, cat si oral si vei invata cum sa te exprimi in fata recrutorilor si cum sa abordezi interviul final.

Termeni si conditii:

*Daca nu mai ajungi la un curs achizitionat prin oferta Black Friday, taxa platita in avans NU se returneaza. Aceasta poate fi reportata pentru unul din cursurile ulterioare.

*Oferta este valabila dacă rezervarea este facuta in intervalul mentionat mai sus.