Viata ca stewardesa

BLACK WEEK – E-BOOKS & CURSURI CU REDUCERE DE PANA LA 65%

BLACK WEEK – E-BOOKS & CURSURI CU REDUCERE DE

PANA LA 65%

Cu ocazia evenimentului Black Friday v-am pregatit reduceri de 65% la E-Books-urile dedicate viitorilor Corporate VIP FA si insotitorilor de bord din aviatia comerciala, dar si 20% la sase dintre cursurile noastre. Beneficiati de aceste reduceri timp de o saptamana, daca va rezervati locul pana la data de 13.11.2021 pentru sesiunile din Ianuarie 2022.

Rezervarea locului / e-book-ului se face printr-un email trimit la adresa contact@nicoletagherman.ro care sa contina numele si prenumele tau, numar ul de telefon, adresa de email si cursul pentru care optezi. Zilele exacte de curs vor fi anuntate in decursul lunii decembrie. Rezervarile se pot face in perioada 7-13 noiembrie (ora 23:00).

Pentru un pachet de rezervari pentru 2 cursuri se primeste o reducere suplimentara de 10%.

Daca iti mai aduci un prieten la curs, vei primi inca o reducere de 10%!

Reducerile din acest an sunt urmatoarele:
  • peste 65% din pretul de 145 RON pentru noul E-book “Commercial to Private: Corporate VIP Flight Attendant Interview Guide”PRET NOU: 49 RON
  • 65% din pretul de 115 RON pentru E-book “How to Prepare for the Cabin Crew Interview Succinctly”PRET NOU: 40 RON
  • 20% la Cursul Starter, Premium VIP de Silver Service, Private Coaching, Last Minute, Special Training si UPgrade!
*In cazul E-Book-urilor, acestea vor fi trimise odata ce ne-ai trimis dovada platii. Te rugam sa ne trimiti un email la contact@nicoletagherman.ro pentru a-ti trimite datele contului bancar.

In cadrul cursurilor noastre te vei pregati intensiv pentru interviurile de recrutare la companiile aeriene private si comerciale. Pe parcursul pregatirii se vor aborda tematici specifice unei recrutari de insotitori de bord si iti vom corecta CV-ul. Totodata vei invata cum sa iti faci o Prezentarea personala, cum sa raspunzi intrebarilor capcana sau tipice, cum sa rezolvi diferite probe de creativitate, grup, practice sau situatii la bordul avionului. Vei avea ocazia sa iti exersezi limba engleza atat in scris, cat si oral si vei invata cum sa te exprimi in fata recrutorilor si cum sa abordezi interviul final.

Termeni si conditii:

*Daca nu mai ajungi la un curs achizitionat prin oferta Black Friday, taxa platita in avans NU se returneaza. Aceasta poate fi reportata pentru unul din cursurile ulterioare.

*Oferta este valabila dacă rezervarea este facuta in intervalul mentionat mai sus.