Viata ca stewardesa

In premiera: Primul eBook “Commercial to Private – Corporate VIP Flight Attendant Interview Guide” din Romania

In premiera: Primul eBook “Commercial to Private – Corporate VIP Flight Attendant Interview Guide” din Romania

“Commercial to Private – Corporate VIP Flight Attendant Interview Guide” este primul eBook din Romania special conceput pentru insotitorii de bord corporate si cel de al doilea pe care il public. Primul meu eBook, “How to Prepare for the Cabin Crew Interview Succinctly”, dedicat interviurilor cu companii comerciale, a fost un real success. Azi venim in intampinarea celor care vor sa stie primii pasi pe care trebuie sa ii faca pentru a-si imbunatati cariera inspre aviatia privata. Este o carte multifunctionala care vine in ajutorul tau, sa te pregateasca pentru interviuruile de recrutare stewardese/insotitori de bord in regim VIP. In ghidul lansat azi am expus clar informatii extrem de importante si ce ai de facut pas cu pas pentru a obtine postul mult dorit.

Acest ebook te va ajuta in pregatirea completa si in detaliu pentru interviul cu ORICE companie privata si este ideala pentru cei ce doresc sa intre in lumea exclusivista a VIP-urilor. In aceasta carte vei obtine informatii vitale despre interviuri si raspunsuri la intrebari a/tipice si psihologice adresate pe parcursul acestora.

Cartea este scrisa in limba engleza, pentru a te obisnui inca de pe acum cu limbajul pe care trebuie sa il folosesti si pentru a acumula atuuri de care vei avea nevoie pe parcursul probelor.

Beneficiile acestui ebook le vei simti nu doar in ziua interviului, cat si pe parcursul carierei tale, dupa ce vei incepe sa zbori, pentru ca aceasta carte este scrisa de Nicoleta Gherman, un trainer acreditat, cu experienta de zbor de peste 12 ani si 7 ani ca expert in recrutare de VIP Cabin Crew si nu numai. Din 2017 si pana in present, Centrul de Recrutare si Training NicoletaGherman.Ro a organizat 7 evenimente de recrutare VIP Cabin Crew pentru companii private din Elvetia si Arabia Saudita, dar si pentru detinatori de avioane private din Barcelona, Dubai, Jeddah si Sofia.

Asadar, de ce acest ebook vă oferă calea de succes catre jobul tau de vis?

Profesionalismul este prioritatea mea!

Am dezvoltat din 2013 un proiect internațional de succes, fiind trainerul care a implementat si dezvoltat cursurile de pregatire intensiva pentru interviuri, in Romania. Am o experienta de peste 20 ani în domeniul aviației ca stewardesa, instructor, recrutor și jurnalist si dedic aceasta carte electronica tuturor celor care se pregatesc pentru o cariera de top, alaturi de elita lumii.

  • Aceasta carte te va ajuta sa iti imbunatatesti cunostintele despre meseria de insotitor de bord corporate, in regim VIP, fiind si primul pas pe drumul tau catre o cariera in aviatia privata.
  • Capitole intregi din acest ebook te vor invata cum sa te prezinti, cum sa comunici cu recrutorii si cum sa arate un CV de nota 10.
  • Este cea mai bună experiență de învățare, într-un mediu liniștit, de acasa.
  • Oferim raspunsuri la 25 de intrebari a/tipice si probe practice care iti pot fi adresate in ziua interviului. Astfel, in acest ebook vei gasi nu doar indrumare pentru interviuri, ci si oportunitatea de a exersa practic exercitii date la interviuri cum ar fi probe de situatii la bord si interviu final.
  • Ai posibilitatea de a exersa raspunsurile pentru alte 10 intrebari care sunt de obicei adresate in prima faza a oricarui interviu, astfel îmbunătățind comunicarea și creativitatea ta.
  • Cum sa ai o prezentare personala perfecta, interactiva si o mapa completa la interviu
“Commercial to Private – Corporate VIP Flight Attendant Interview Guide” reprezinta o pregatire complexa pentru un job in aviatia privata.

Ofera informații reale despre dezvoltarea carierei si munca ca VIP crew. Astfel vor primi consiliere chiar si cei care nu stiu inca daca sa isi aleaga o cariera in aviatia privata sau daca se potrivesc unei astfel de meserii.  Vă vom oferi informatii importante despre acest loc de munca, deoarece este recomandat sa cunosti tehnicile si abilitatile de care trebuie sa dai dovada odata ce incepi sa zbori. Toate acestea te ajuta ca si candidat in procesul de recrutare, deoarece aceste detalii pot fi regăsite în întrebările interviului.

Te pregatim pentru succes, dand aripi visurilor tale! Plaseaza comanda ta acum pentru a beneficia de o reducere de peste 65% de Black Week, trimitand un email la contact@nicoletagherman.ro. Detalii despre toate reducerile noastre pentru cursuri si eBooks gasesti aici: https://nicoletagherman.ro/2020/11/12/black-week-e-books-cursuri-cu-reducere-de-pana-la-65/