Curs Last Minute

CURS LAST MINUTE

CURS LAST MINUTE

CURS LAST MINUTE

CURS LAST MINUTE

CURS LAST MINUTE

CURS LAST MINUTE

Slider
Când: la solicitarea cursanților
Locație: one-on-one / online
Durata: 3 ore
Preț: 650 lei
Nicoleta_Gherman

Despre curs

Ați fost chemată la un interviu și mai aveți mai puțin de o săptămână până la marea întâlnire. Pe măsură ce vă apropiați de ziua interviului, emoțiile și anxietatea cresc.

Mă voi descurca? Oare mai țin bine minte procedurile de siguranță? Voi trece cu brio testul de limba engleză? Cum ar fi cel mai bine să mă îmbrac? Toate acestea sunt gânduri perfect normale și pe deplin justificabile.

Pentru candidații care se află la câteva zile distanță de un interviu stabilit, noi am creat cursul Last Minute, un curs de pregătire intensivă care vă va ajuta să parcurgeți, alături de unul dintre trainerii noștri, marea majoritate a subiectelor esențiale ce trebuie parcurse în timpul interviurilor de recrutare.

De-a lungul orelor alocate acestui curs, veți recapitula etapele standard ale unui interviu, veți verifica mapa de prezentare, veți trece prin exerciții practice ce vizează vocabularul, cunoștințele specifice meseriei de însoțitor de bord, și veți primi răspunsuri la orice întrebări sau nelămuriri aveți legate de interviul iminent.

Cui se adresează cursul?

Cursul se adresează celor care doresc să își reia cunoștințele teoretice și practice de dinaintea unui interviu.

Ce vei afla în cadrul cursului?

 • Recapitularea fișei postului însoțitorului de bord;
 • Prezentare succintă a companiei aeriene care recrutează;
 • Recapitularea vocabularului specific și a produselor și serviciillor oferite în aviație;
 • Exersarea și simularea acelor probe de interviu care îi trezesc anxietate cursantului;
 • Simularea unor teste scrise și orale la limba engleză;
 • Cum să abordezi întrebările psihologice și interviul final;
 • Ce să faci și ce să nu faci în ziua interviului;
 • Descoperirea și maximizarea punctelor forte ale cursantului, îmbunatățirea imaginii și intervenții pe partea de dezvoltare personală;
 • Consultanță în realizarea unui CV profesional – veți ști tot ceea ce trebuie să conțină un CV demn de impresionat: vom edita, corecta și îmbunătăți CV-ul în limba engleză astfel încât să vă prezentați la interviu cu mapa completă;
 • Sesiune de întrebări – răspunsuri și feedback

Beneficiile cursului

 • Veți avea acces la informații de specialitate prezentate de unul dintre cei mai experimentați traineri din domeniu;
 • Vă veți bucura de o experiență complet personalizată a unui curs de pregătire și de o abordare one-on-one ce vă permite să recapitulați, simulați și întrebați orice aspect vă îngrijorează legat de interviul dumneavoastră;
 • După terminarea cursului, vom continua să te informăm cu privire la interviurile ce se organizează de către diversele companii aeriene. Suntem singura platformă de acest fel, care organizează și recrutează în colaborare cu companiile aeriene. Dacă cerințele companiilor aeriene sunt în concordanță cu CV-ul dumneavoastră, vă garantăm invitația la selecție;
 • Odata ce ai devenit insotitor de bord, vei beneficia de o taxa redusa de recrutare pentru un al doilea job, de doar 450 Euro. (Cei care nu au urmat un curs marca NicoletaGherman.RO vor avea acces la posturile oferite de noi in baza unei taxe de recrutare de 900 Euro.)

Cadou

• Vom oferi două cărți pentru a îți îmbunătăți fluența în limba engleză și cunoștințele despre meseria de însoțitor de bord;
• Feedback individual: vom oferi fiecărui cursant recomandări și feedback individual, favorabil dezvoltării personale și obținerii celor mai bune rezultate la orice interviu de angajare:

• Fotografii: vă vom îndruma cu privire la pregătirea pentru ședința foto necesară mapei dumneavoastră de prezentare. Colaborăm, în acest sens, cu un fotograf profesionist pentru realizarea acestor poze, contra-cost.
• Consultanță continuă în cariera: după terminarea cursului, vom continua sa vă informăm și recomandam cu privire la interviuri, dar și sa vă îndrumăm în dezvoltarea carierei profesionale.

Înscriere & plăți

Odată facuta inscrierea, va rugăm sa ne scrieti un email sau sa ne sunati pentru a va trimite datele contului bancar pentru efectuarea transferului bancar a platii aferente cursului Last Minute (650 RON).

După efectuarea transferului bancar, vă rugăm să ne trimiteți confirmarea plății la adresa de e-mail: contact@nicoletagherman.ro.  Vă mulțumim!

Formular de înscriere


  The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.