BlogInterviuriLastestRecrutariUncategorizedViata ca stewardesa

Primul meu Ebook – Future Cabin Crew Interview Guide special conceput pentru viitori insotitori de bord

Primul meu Ebook – Future Cabin Crew Interview Guide special conceput pentru viitori insotitori de bord

Future Cabin Crew Interview Guide este Primul meu Ebook special conceput pentru tine, viitorule insotitor de bord! Este o carte multifunctionala care vine in ajutorul celor care se pregatesc pentru interviurile de recrutare stewardese/insotitori de bord, in care am expus clar informatii extrem de importante si ce ai de facut pas cu pas pentru a obtine postul mult dorit.

Acest ebook te va ajuta in pregatirea completa si in detaliu pentru interviul cu ORICE companie aeriana si este ideala pentru cei ce doresc sa intre in lumea aviatiei. In aceasta carte vei obtine informatii vitale despre interviuri si raspunsuri la intrebari a/tipice si psihologice adresate pe parcursul acestora.

Cartea este scrisa in limba engleza, pentru a te obisnui inca de pe acum cu limbajul pe care trebuie sa il folosesti si pentru a acumula atuuri de care vei avea nevoie pe parcursul probelor.

Beneficiile acestui ebook le vei simti nu doar in ziua interviului, cat si pe parcursul carierei tale, dupa ce vei incepe sa zbori, pentru ca aceasta carte este scrisa de Nicoleta Gherman, un trainer acreditat cu experienta de zbor de peste 11 ani si expert in recrutare pentru mai multe companii aeriene de renume international.

Asadar, de ce acest ebook vă oferă calea de succes către jobul tau de vis?

Profesionalismul este prioritatea mea!

Am dezvoltat din 2013 un proiect internațional de succes, fiind trainerul care a implementat si dezvoltat cursurile de pregatire intensiva pentru interviu in Romania. Am o experienta de peste 20 ani în domeniul aviației ca stewardesa, instructor, recrutor și jurnalist si dedic aceasta carte electronica tuturor celor care se pregatesc pentru o cariera printre nori

  • Aceasta carte te va ajuta sa iti imbunatatesti cunostintele despre meseria de insotitor de bord, fiind si primul pas pe drumul tau catre o cariera in aviatie.
  • Capitole intregi din acest ebook te vor invata cum sa te prezinti, cum sa comunici cu recrutorii si cum sa arate un CV de nota 10.
  • Este cea mai bună experiență de învățare, într-un mediu liniștit, de acasa.
  • Oferim raspunsul la 30 de intrebari a/tipice si probe practice care iti pot fi adresate in ziua interviului. Astfel, in acest ebook vei gasi nu doar indrumare pentru interviuri, ci si oportunitatea de a exersa practic exercitii date la interviuri cum ar fi probe de inflight situation/role play.
  • Ai posibilitatea de a exersa raspunsurile pentru alte 100 de intrebari psihologice, tehnice, tipice si atipice care sunt de obicei adresate la interviul cu orice companie aeriana, astfel îmbunătățind comunicarea și creativitatea ta.
  • Cum sa ai o prezentare personala perfecta si interactiva
  • Cum sa iti faci poze profesionale pentru o mapa completa la interviu
Future Cabin Crew Interview Guide reprezinta o pregatire complexa pentru interviul cu ORICE companie aeriana. Plaseaza comanda ta acum trimitand un email la contact@nicoletagherman. ro pentru a beneficia de pretul promotional de 199 RON!

Ofera informații reale despre dezvoltarea carierei si munca ca echipaj de cabină. Astfel vor primi consiliere gratuită chiar si cei care nu stiu inca dacă să își aleagă o cariera in aviație sau daca se potrivesc unei astfel de meserii.  Vă vom oferi informații importante despre acest loc de muncă, deoarece este recomandat să cunoști tehnicile și abilitățile de care trebuie să dai dovada odată ce începi să zbori. Toate acestea te ajută ca si candidat în procesul de recrutare al companiilor aeriene, deoarece aceste detalii pot fi regăsite în întrebările interviului.

Te pregatim pentru succes, dand aripi visurilor tale!