BlogRecrutariViata ca stewardesa

Lansam cel mai complex curs din Romania: 2 zile de Silver Service pentru Corporate/VIP Flight Attendants

Lansam cel mai complex curs din Romania: 2 zile de Silver Service pentru Corporate/VIP Flight Attendants

Mai intai a fost Cursul Premium VIP de Silver Service pentru Aviatia Privata sub forma unor pregatiri in privat. Mai apoi am dezvoltat cursul intr-un concept unic, Air-Land-Sea. Pe parcursul unei zile de curs participantii au invațat tot ceea ce trebuie sa stie despre acel Silver Service oferit atat pe avioanele si iahturile de lux, cat si la resedintele de ultra-elita. In acest an am sustinut lunar cursuri, iar feedbackul cursantelor noastre a fost in mare acelasi: Vrem sa petrecem mai mult timp cu voi, vrem sa invatam si mai mult de la voi!

Pentru a veni in intampinarea dorintelor voastre lansam astazi un curs si mai complex, de 2 zile. Este, de altfel, singurul Curs de Silver Service din Romania si Europa de Sud-Est, adresat celor care vor sa devina Corporate/VIP Flight Attendants. Vei avea posibilitatea sa alegi daca doresti sa participi la intregul curs sau doar la o zi, fie ea de teorie sau practica. Cursul de doua zile va fi organizat incepand cu ianuarie 2021 si este destinat sa iti ofere toate abilitatile pentru a oferi servicii profesionale, o mai buna intelegere a oaspetilor VVIP si ce trebuie sa faci pentru a obtine un post in aviatia privata.

Ce acopera cursul?
Ziua 1: Teorie (8 ore)
 • Introducere in aviatia privata
 • Prezentare personala & Eticheta & Comportament
 • Definitia si intelegerea conceptului de Silver Service
 • Excelenta in servicii si cum sa o realizam
 • Rolul de Corporate/VIP FA
 • Produse de lux
 • Design-ul unui meniu de top si catering-ul eficient
 • Stiluri de servicii
 • Pregatirea avionului pentru zbor si gestionarea modificarilor de ultim moment
 • Managementul bucatariei pentru un flux de servicii VIP perfect
 • Cum raspundem intrebarilor de la interviu
 • Cum arata CV-ul si Scrisoarea de intentie a unui VIP Cabin Crew
Ziua 2:  Practica Hands On (8 ore)
 • Pregatirea serviciului vs. livrarea serviciului
 • Cum se aranjeaza masa si plierea servetului
 • Design-ul farfuriei (plating)
 • Caviar Set
 • Introducere in lumea vinurilor si cum le servim
 • Oferirea de Silver Service si atentia la detalii
 • Cum servim cafeaua arabeasca si alte produse traditionale
Ce mai oferim?

✅ Oferte de muncă in aviatia privata
✅ Invitatie la interviurile organizate de noi
✅ Manual de Silver Service
✅ Ghid de interviu
✅ Diploma de participare
✅ CV + Scrisoare de recomandare + Scrisoare de intenție

✅ Reducere de 5% din costul total al cursului (1890 RON) daca se face plata integral pana la data anuntata inaintea fiecarui eveniment de pregatire.

De ce noi?
1. Oferim cel mai bun curs de Silver Service pentru Corporate/VIP FA.

Rezultatele si feedback-ul cursantilor ne recomanda! Pana in prezent, avem 27 de cursanti selectati de 28 de companii private si detinatori de private jets, precum Sky Prime, Alpha Stars, AJA, Air X, Imperial Jet, PrivatAir, SPA, Oryx Jet, Qatar Executive etc. Dintre acestia, sapte nu aveau nici o ora de zbor la activ, iar restul aveau pana intr-un an experienta la companii comerciale sau chiar low cost.

2. Recrutam Corporate/VIP FA din randul cursantilor.

Suntem singurul Centru de Recrutare si Training care a organizat in Romania 7 evenimente de recrutare de VIP Flight Attendants pentru renumite companii din aviatia privata si detinatori de private jets din Dubai, Barcelona, Sofia si Jeddah.

3. Avem cea mai bine pregatita echipa.

Pregătirea si cariera trainerilor nostri se bazeaza pe cariera lor reala de zbor la mari companii aeriene din domeniu, dar si un specialist in recrutare, cu o experienta ce insumeaza peste 40 de ani in aviatie. Stim despre ce vorbim la cursuri pentru ca am fost acolo si stim cum sa te pregatim sa devii Corporate VIP FA la orice companie.

4. Singurul Curs de Silver Service pentru Corporate/VIP FA din Romania si Europa de Sud-Est

Organizam acest tip de training din 2017, iar de atunci am imbunatatit constant continutul cursului. In cadrul fiecarui curs va invatam ce inseamna job-ul de Corporate/VIP FA, Silver Service si punem accent pe simularea si exersarea probelor de la interviu.

5. Oferim informatii despre posturi vacante chiar si dupa angajare.

Cursantii nostri primesc job-uri disponibile in domeniu, multi dintre ei fiind deja la al doilea sau al treilea angajator privat. Astfel cream o legatura stransa cu toti cei care au participat la cursurile noastre, oferim sfaturi si consiliere si dupa curs.

Daca ti-am starnit interesul si vrei sa decolezi din zona ta de confort, te poti inscrie la acest link: https://nicoletagherman.ro/curs-premium/. Poti alege lunar intre trei perioade de curs organizate la Bucuresti si Cluj-Napoca.