Recrutari

FINNAIR angajeaza insotitori de bord fara atestat, vorbitori de engleza

FINNAIR angajeaza insotitori de bord fara atestat, vorbitori de engleza

Finnair trece printr-o fază de dezvoltare continuă, avand obiectivul de a avea 20 de milioane de pasageri până în 2030. În ultimii ani, aceștia au recrutat și instruit câteva sute de membri ai echipajului de cabină, iar în prezent continuă să recruteze insotitori de bord din toata lumea pentru bazele din Helsinki, Stockholm, Singapore, Hong Kong, Delhi si Mumbai.

Compania oferă contracte de muncă permanente cu normă întreagă și part-time. Echipajul cu normă întreagă va lucra în jur de 110 ore/lună, iar pentru contract part time intre 45-90 ore. Salarizarea este intre 1700-2500 euro/luna, in functie de experienta de zbor anterioara.

Cerințe pentru a deveni însoțitor de bord la Finnair
  • Minim 18 ani
  • Diplomă de bacalaureat
  • Experiență în Servicii clienți de minim 1 an
  • Fluență în limba engleză; fluență în limba finlandeză și alte competențe lingvistice sunt considerate un atu, dar NU o necesitate!
  • Înălțime minimă de 160 cm
  • Acuitate vizuală de 0,7 cu sau fără lentile de contact, auz normal si apt de zbor din punct de vedere medical
  • Capacitatea de a înota minim 40 de metri
  • Fără tatuaje sau piercinguri vizibile (pot fi acoperite cu machiaj cand porti uniforma).
Cum aplici

Completează online formularul pe site-ul https://company.finnair.com/en/careers/cabin-crew pană pe 18 iunie. Recomandăm să îți verifici frecvent email-ul după trimiterea actelor, inclusiv fișierul Spam, deoarece uneori e-mailurile sunt filtrate acolo. Cursantii nostri sunt rugati sa ne contacteze daca doresc mai multe informații.

Procesul de selecție

Recrutarea constă în mai mulți pași, incluzând teste online, interviu video, o zi de evaluare de tip Assessment Day și teste medicale. Înainte de angajare, candidații selectați vor urma un curs gratuit de formare de 8 săptămâni, pentru a obtine atestatul EASA.

Despre companie

Finnair a fost infiintata acum 100 de ani si declarată 9 ani la rand de către Skytrax, ca fiind Cea mai bună companie aeriană din Europa de Nord. Compania este singurul transportator nordic cu un clasament Skytrax de 4 stele. Linia aeriană are 79 de avioane moderne în flota sa, de tip Airbus A350, A320, Embraer 190 și ATR 72. Finnair zboară catre 104 destinatii din Asia, Europa și America de Nord. Finnair este un membru al alianței Oneworld, care are peste 5000 de angajati.

  • Daca doresti sa reusesti la interviurile care urmeaza, te pregatim in privat (one-on-one), online sau la clasa. Vei exersa astfel probele specifice selectiilor de insotitori de bord si cum sa iti cresti sansele de reusita. Pentru a te inscrie, trimite un email la adresa contact@nicoletagherman.ro sau ne poti contacta la numarul de telefon 0729797964.

Foto: Finnair social media