Recrutari

FLYONE recruteaza insotitori de bord cu sau fara atestat pentru baza din Bucuresti!

FLYONE recruteaza insotitori de bord cu sau fara atestat pentru baza din Bucuresti!

FLYONE a anuntat de curand ca va deschide o baza noua in Bucuresti si ieri au anuntat recrutari de personal de bord atat pentru noua baza, cat si pentru cea de la Chisinau. In anuntul liniei aeriene se mai precizeaza ca baze noi, temporare, se vor stabili in Europa, Asia si Orientul Mijlociu.

Cerințe:
  • Vârsta minimă 18 ani
  • Studii minime: diplomă de Bacalaureat
  • Cunoașterea limbilor engleză și rusă
  • Înălțime între 160 și 180 cm
  • Deținerea atestatului de membru al echipajului de cabină se consideră un avantaj.

La oferta salariala se ofera pachet social si scolarizarea pentru obtinerea atestatului EASA, compania avand un centru de pregatire membri ai echipajului. Pentru a aplica, trimite CV-ul în limba engleză, la adresa: a.rusu@flyone.eu, însoțit de 2 fotografii recente: tip pașaport și plan amplu, cu titlul (la subiect) CABIN CREW POSITION. Vor fi contactați doar candidații care corespund cerințelor și doar cei care au aplicat în baza CV-ului cu poze.

Despre companie

FLYONE este o companie aeriană privata low-cost infiintata in septembrie 2015, cu sediul în Chișinău, Republica Moldova. Compania operează zboruri internationale din 2016, cu aeronave din familia A320. In prezent operează zboruri către 14 destinații, 10 curse regulate și 4 curse charter: Dublin, Lisabona, Londra, Moscova, Paris, Parma, Verona, Frankfurt, Tel Aviv, Sankt Petersburg, Antalya, Bodrum, Heraklion si Sharm El Sheikh.

___________________________________________

Daca doresti sa treci cu brio de interviurile care se organizeaza periodic si sa iti faci o cariera in aviatie, te invit sa urmezi Cursul de Private coaching organizat in aceasta perioada online si offline. Pentru mai multe detalii, acceseaza sectiunea Cursuri de pe site-ul nostru.