Recrutari

10-14 iunie: VistaJet recruteaza din nou VIP Cabin Crew la Dubai

10-14 iunie: VistaJet recruteaza din nou VIP Cabin Crew la Dubai

VistaJet a anuntat recrutari de tip Open Day din nou la Dubai. Compania ofera posibilitatea de a lucra de pe baze europene, cu rotatie de 17 zile la munca și 13 zile libere. Vi se va cere să alegeți o bază preferată din lista lor, ceea ce oferă flexibilitate. Celor selectati li se vor oferi training de două săptămâni, in Malta, urmat de evaluări.

Calificări și experiență necesare:
  • apt de a oferi servicii excepționale
  • nivel ridicat de cunoștințe de limba engleză scris și vorbit
  • experiență de munca cu VIP-uri în domeniul ospitalitații
  • deținător de pașaport din UE, Elveția sau Marea Britanie, cu dreptul legal de a trăi și de a lucra în UE, Elveția sau Regatul Unit (Vi se poate cere să obțineți un al doilea pașaport din țara de origine în scopuri operaționale. Pașapoartele secundare in anumite țari sunt în general extrem de comune și va fi verificat acest lucru cu dvs. în ziua interviului.)
Cum se desfasoara interviul:

Dacă sunteți invitat să participați in una dintre zile, selectia va si in doua etape. Recrutarile incep pe 10 și 11 iunie, iar interviurile finale vor avea loc pe 13 si 14 iunie.

Selectia consta in:

  • test scris (cunostinte de servicii, meniu, produse de lux etc.)
  • multiple jocuri de grup
  • practica (servit conform Silver Service, constructie meniu etc.)
  • interviul final individual.
Cursantii nostri deja zboara pentru aceasta companie! Te pregatim si pe tine pentru interviu, dar si mapa de prezentare. Exerseaza fiecare proba in cadrul cursului de Silver Service  pe care il organizam periodic. Daca nu poti veni la clasa, iti punem la dispozitie cursuri online organizate zilnic, la cerere. Detalii aici: https://nicoletagherman.ro/curs-premium/

Pentru a depune candidatura, deschideti acest link: https://www.vistajet.cn/en/careers/

Despre companie:

VistaJet este o companie globală de aviație privata, fondată în 2004 de Thomas Flohr. Compania zboară între oricare două puncte, conform unei structuri tarifare „plătiți pentru orele de zbor”. Flota sa este formată din 74 de avioane private jets Bombardier Global și Challenger, avand intre 8-14 locuri. Sediul său este în Malta, cu alte birouri în Londra, New York, Los Angeles, Hong Kong și Dubai. VistaJet are un certificat european de operare a aeronavelor din Malta.

Foto: cursanta noastra, Beatrix