Recrutari

23 IUNIE: Emirates revine la Bucuresti pentru a recruta insotitori de bord

23 IUNIE: Emirates revine la Bucuresti pentru a recruta insotitori de bord

Emirates revine dupa fix o luna la Bucuresti pentru a organiza un nou Open Day. Selectia de insotitori de bord va avea loc pe 23 iunie, iar candidatii se vor putea prezenta la ora 9 fix la urmatoarea locatie:

Hilton Garden Inn Bucuresti Old Town, Str. Doamnei nr. 12, sectorul 3.

NU ai nevoie sa aplici pentru aceasta selectie si nici NU ai nevoie de invitatie. Mai multe detalii despre posturile de cabin crew gasesti pe site-ul companiei: https://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/

Pentru a obtine postul mult dori, cerintele de angajare la aceasta companie araba sunt:
  • minim 21 de ani
  • sa ai Diploma de bacalaureat
  • cel putin un an de experienta anterioara in customer service
  • sa atingi cu bratul 212 cm, decult/a, ridicat pe varfuri si sa ai 160 cm inaltime personala minima
  • fluenta in limba engleza.

Documentele necesare care se cer sa le prezinti in ziua interviului sunt CV-ul in limba engleza, copie dupa ultima diploma de studii si o fotografie color.

Pentru a face parte din echipa Emirates, trebuie sa dai dovada de o personalitate plăcută, o comunicare excelentă în limba engleză și competente de interactiune in grup. Experiența de lucru în domeniul de servicii clienți, ospitalitate, hotelier, aeroportuar și industria de turism este un avantaj, dar nu este o necesitate.

Daca doresti sa treci cu brio de acest interviu si sa iti faci o cariera in aviatie, te invit sa urmezi Cursul de Private coaching organizat in aceasta perioada online si offline. Pentru mai multe detalii, acceseaza sectiunea Cursuri de pe site-ul nostru.

Foto: EK social media