Recrutari

flydubai angajeaza insotitori de bord fara experienta

flydubai angajeaza insotitori de bord fara experienta

Compania flydubai care are sediul in Emiratele Arabe Unite a anuntat recrutari de insotitori de bord in perioada urmatoare. Nu este necesar sa detii atestat, deoarece compania iti ofera training gratuit.

Conditiile minime necesare angajarii sunt:

• Detinerea diplomei de bacalaureat

• Se considera a fi un avantaj experienta internationala in aviatie

• 1 an de experienta de munca in domeniul Servicii Clienti/Relatii cu Publicul/Vanzari

• Fluenta in limba engleza (scris si vorbit)

• Pasaport valid, fara restrictii de calatorie 

• Fara tatuaje sau piercing vizibile cand porti uniforma si care nu pot fi acoperite discret

• Inaltime minima de 158 cms, fara pantofi.

Pentru a aplica, incarca datele personale aici: https://careers.flydubai.com/jobs/cabin-crew-dubai-uae-1393

Dacă dorești să te pregătești pentru acest interviu alături de un trainer cu experiență de recrutor, te invit să urmezi unul din cursurile marca „NICOLETAGHERMAN.RO”. In cadrul acestor cursuri vei exersa în limba engleză toate probele specifice unei recrutări de stewardese și ți se va corecta CV-ul, pentru a te prezenta 100% pregătit pentru recrutare. Cursurile sunt organizate în Cluj-Napoca si Bucuresti, dar si pe Skype sau în cadrul unor sesiuni de pregătire privată.
Despre companie si oferta acesteia

flydubai este o companie aeriana low-cost, detinuta de guvern, cu sediul în Dubai, Emiratele Arabe Unite. Compania a fost infiintata in 2008 si acum opereaza peste 80 de destinatii in Orientul Mijlociu, Africa, Asia si Europa.

  • Compania ofera zboruri cu layover (ramanere la destinatie) la Praga, Budapesta, Ljublijana, Helsinki, Minsk, Napoli, Dal El Salam, Colombo, Maldive, dar si in alte orase, in functie de anotimp.
  • Se ofera salar de baza, plus plata orelor de zbor si diurna pentru cazare si transport. (Compania nu ofera cazare la baza.) Pachetul salarial este aproximativ similar cu cel de la Emirates.
  • Posibilitatea de a schimba zborurile pentru a obtine zile libere si invers, in functie de ce iti doresti: sa zbori mai mult si sa ai un salar mai mare sau sa ai mai mult timp liber la dispozitie in EAU.
Despre interviu

Recrutarea flydubai se imparte in 4 pasi de selectare a viitorului personal de cabina:

  1. Preselectia dosarelor (online)
  2. Test de engleza (online)
  3. Self video (online)
  4. AD (assessment day) doar in Dubai in aceasta perioada. Daca candiidatul nu locuieste in EAU, deplasarea la Dubai se va face pe cheltuiala candidatului.

Foto: Oana Brindusel