Recrutari

Inca 6 interviuri anuntate de Wizz Air la Chisinau, Bacau, Iasi, Timisoara, Craiova si Bucuresti!

Inca 6 interviuri anuntate de Wizz Air la Chisinau, Bacau, Iasi, Timisoara, Craiova si Bucuresti!

Dupa interviurile Wizz Air anuntate la Sibiu (9 iunie) si Cluj-Napoca (11 iunie), inca 6 recrutari de insotitori de bord vor avea loc in Republica Moldova si Romania. Toate vor fi selectii de tip Open Day si trebuie sa te prezinti cu CV-ul in limba engleza. De asemenea, se specifica ca recrutarile se fac pentru bazele din Italia si alte tari din UE, dar si exclusiv pentru bazele din Iasi si Chisinau.

Open Days:
BACAU – President, str. Ionita Sandu Sturza nr. 117 iunie, 09:00 A.M.
IASI – Hotel International, str. Palat nr. 5A
TIMISOARA – Hotel Timisoara, str. Marasti nr. 1-3
CRAIOVA – Hotel Rexton, str. Carol 1 nr. 49
8 iunie, 09:00 A.M.
Pentru mai multe detalii si pentru a aplica, intra pe pagina web a Wizz Air, la sectiunea
Work with us.
BUCUREȘTI – Angelo Vienna House Hotel, Calea Bucurestilor, Otopeni9 iunie, 09:00 A.M.
CHISINAU – Hotel Courtyard by Marriott Chisinau, str. Arborilor nr. 21/A, Chisinau,
Republica Moldova
9 iunie, 09:00 A.M.
Condițiile de angajare la această companie aeriană low cost sunt:

– Vârsta minima 18 ani;
– Pașaport valid și diplomă de bacalaureat;
– Fluent în engleză;
– Să știi să înoți.

Avem peste 40 de cursanti selectati de Wizz Air. Daca doresti sa treci si tu cu brio de un astfel de interviu si sa ai un CV perfect, poti urma online sau offline unul din aceste cursuri:
Cursul Special Training de pe 10 iunie, organizat la Cluj-Napoca sau
* Cursul de Private Coaching organizat zilnic, la cerere. Vei avea ocazia să te pregătești alături de singurul trainer-formator din România activ în aviația comercială și privată, având totodată experiență ca recrutor de însoțitori de bord.
Despre companie:

Wizz Air a avut primul zbor în 2004, din Katowice. Baza este la Budapesta, iar directorul general executiv încă de la început este József Váradi. În prezent, Wizz Air oferă peste 600 de rute și dispune de 25 de baze operaționale în Austria, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Georgia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Polonia, România (București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Sibiu și Timișoara), Serbia, Regatul Unit și Ucraina. Treptat a devenit cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și are peste 3000 de angajați. Wizz Air a fost numită cea mai valoroasă linie aeriană a anului 2016 (2016 Value Airline of the Year) de Air Transport World, o revistă de specialitate din domeniu. Compania furnizează pe zbor servicii de catering contra cost. Deține o flotă tânără, alcătuită din avioane Airbus, A320 și A321.

Pregateste-te pentru interviu alaturi de noi! Cursurile de Special Training si Private Coaching te vor ajuta sa fii pregatit pentru succes!

Poza: Lavinia, fosta cursanta, in prezent stewardesa.