Recrutari

9 & 11 iunie: Interviuri Wizz Air la Sibiu, respectiv la Cluj

9 & 11 iunie: Interviuri Wizz Air la Sibiu, respectiv la Cluj

Wizz Air reia si ea interviurile de recrutare fata in fata si a anunțat pentru luna in curs doua interviuri. Open Day-urile vor avea loc in Romania, insa ai nevoie de o invitatie pentru a te prezenta la acestea. In email-ul primit de cursantii nostri se specifica ca recrutarile se fac pentru bazele din Italia si alte tari din UE.

Open Days:
Sibiu – 9 iunie, la Ramada by Wyndham, Str. E. Cioran nr. 209:00 A.M.
Cluj – 11 iunie, la Hotel Confort, Calea Turzii nr. 4809:00 A.M.
Pentru mai multe detalii si pentru a aplica, intra pe pagina web a Wizz Air, la sectiunea Work with us.
Condițiile de angajare la această companie aeriană low cost sunt:

– Vârsta peste 18 ani;
– Pașaport valid și diplomă de bacalaureat;
– Fluent în engleză;
– Să știi să înoți.

Avem peste 40 de cursanti selectati de Wizz Air. Daca doresti sa treci si tu cu brio de un astfel de interviu si sa ai un CV perfect, poti urma online sau offline unul din aceste cursuri:
* Cursul Special Training de pe 10 iunie, organizat la Cluj-Napoca sau
* Cursul de Private Coaching organizat zilnic, la cerere. Vei avea ocazia să te pregătești alături de singurul trainer-formator din România activ în aviația comercială și privată, având totodată experiență ca recrutor de însoțitori de bord.
Acte necesare la interviu:
  • CV in limba engleza
  • Formularul Cabin Crew Datasheet completat (atasat la email-ul pe care il vei primi)
  • Formularul de Privacy Notice completat (atasat la invitatia primita)
Despre companie:

Wizz Air a avut primul zbor în 2004, din Katowice. Baza este la Budapesta, iar directorul general executiv încă de la început este József Váradi. În prezent, Wizz Air oferă peste 600 de rute și dispune de 25 de baze operaționale în Austria, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Georgia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Polonia, România (București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Sibiu și Timișoara), Serbia, Regatul Unit și Ucraina. Treptat a devenit cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și are peste 3000 de angajați. Wizz Air a fost numită cea mai valoroasă linie aeriană a anului 2016 (2016 Value Airline of the Year) de Air Transport World, o revistă de specialitate din domeniu. Compania furnizează pe zbor servicii de catering contra cost. Deține o flotă tânără, alcătuită din avioane Airbus, A320 și A321.

Pregateste-te pentru interviu alaturi de noi! Cursul Special Training si cel de Private Coaching te vor ajuta sa fii pregatit pentru succes!

Poza: Impreuna cu Raluca, fosta cursanta, in prezent stewardesa.