Recrutari

Air Bucharest – A treia recrutare de stewardese in 2021!

Air Bucharest – A treia recrutare de stewardese in 2021!

Air Bucharest organizeaza o a treia recrutare de stewardese dupa cele de la inceputul anului. Sunt disponibile 3 posturi pentru personal de cabina care are deja experienta de zbor pe Boeing B737-300-900.

Alte conditii de angajare:
  • varsta peste 18 ani
  • diploma de bacalaureat sau diploma de 12 clase (terminare liceu)
  • pasaport valid
  • certificat medical valabil
  • atestat EASA de membru al echipajului de cabina
  • inaltime de minim 168 cm
  • fluenta in limba engleza (scris si vorbit), orice alta limba straina constituie un avantaj
  • aspect fizic placut
  • abilitati excelente de comunicare si flexibilitate.
Cum aplici:

Dacă îndeplinesti aceste condiții, transmite CV-ul si 2 poze (bust si plant amplu, in rezolutie mica) la email flightops2@airbucharest.ro. Mentioneaza in subiect ”CABIN CREW”.

Data limită pentru depunerea candidaturii este 20 MAI 2021.

Despre interviu

Interviurile organizate anterior de catre aceasta companie aeriana auinclus proba de prezentare personala in limba engleza, citirea unui anunt, intrebari din procedurile de siguranta si interviul final, fata in fata cu recrutorii.

Avem cursanti selectati de peste 70 de companii aeriene, inclusiv la Air Bucharest. Daca doresti sa treci cu brio de un astfel de interviu si sa ai un CV perfect, te invit sa urmezi unul din cursurile marca NicoletaGherman.Ro. Astfel vei avea ocazia să te pregătești alături de singurul trainer-formator din România activ în aviația comercială și privată, având totodată experiență de 8 ani ca recrutor in aviatie.

Despre companie

Air Bucharest este o companie aeriana romaneasca infiintata in 2010, iar primul zbor operat a fost pe ruta Cluj-Napoca – Antalya la data de 3 iulie. Baza este la Bucuresti, principalul scop al infiintarii companiei fiind sa sustină activitatea agentiei de turism Kusadasi. Linia aeriana a operat pana acum curse charter inspre 18 destinatii de vacanta din Turcia, Grecia, Spania, Egipt si Emiratele Arabe Unite. In 2021 urmeaza sa aiba zboruri inspre destinatii turistice din Tunisia, Egipt si Turcia.

Foto credit: Mihaela Nastase, Cabin Crew Manager Air Bucharest & JETAV