Recrutari

Cum s-au desfasurat interviurile HiSky de la Cluj si Chisinau

Cum s-au desfasurat interviurile HiSky de la Cluj si Chisinau

Anuntam luna trecuta recrutarea de insotitori de bord organizata de linia aeriana HiSky pentru bazele din Cluj-Napoca si Chisinau. HiSky este una dintre cele mai noi companii romanesti, infiintata anul trecut, care va opera zboruri nu doar din Cluj si Chisinau, dar si din Satu Mare.

Recrutarea a avut loc offline, in ambele orase. Conform cursantilor, selectia s-a desfasurat dupa cum urmeaza:

Preselectie online

In urma preselectiei dosarelor, candidatii au primit invitatii pentru interviu si li s-a solicitat sa confirme prezenta. Email-ul s-a trimis doar cu doua zile inainte de interviul propriu zis.

Interviu final individual

Fiecare candidat a fost chemat individual la interviul final, care a avut loc sub forma unei discutii de 15-20 minute cu echipa de recrutare. Desi nu s-a mentionat in anuntul de angajare ca cerinta obligatorie detinerea atestatului EASA, au fost invitati si candidati care nu detin acest document si mai apoi descalificati. Interviul a cuprins:

  • prezentare personala
  • verificarea cunostintelor despre compania aeriana
  • intrebari tipice legate de aviatie si locurile de munca anterioare.

Candidatii care au trecut interviul au primit raspunsul dupa cateva ore. Patru dintre cursantii nostri, dintre care doar unul cu experienta de zbor, au reusit si s-au angajat la HiSky. Cursurile de conversie au inceput dupa doar doua zile si s-au intins pe parcursul a mai multor zile.

Daca doresti să te pregatesti pentru urmatoarele interviuri si sa iti faci o cariera in aviatie, te invit sa urmezi unul din cursurile marca Nicoleta Gherman.RO. In cadrul cursurilor Starter sau UPgrade vei exersa în limba engleză toate probele date la interviuri și ți se va corecta CV-ul, pentru a te prezenta 100% pregătit pentru recrutare. Pregatiri private pot fi organizate online zilnic, la cerere. Pentru mai multe detalii, accesează site-ul https://nicoletagherman.ro/cursuri/
Oferta companiei:
  • contract permanent
  • salar de baza plus diurna de zbor
  • zboruri in destinatii turistice.
*Foto: HiSky