Recrutari

Ryanair reia recrutarile prin intermediul interviurilor online

Ryanair reia recrutarile prin intermediul interviurilor online

Dupa Wizz Air, a anuntat si Ryanair reluarea interviurilor. Prin intermediul firmei Crewlink poti opta pentru unul din interviurile programate intre 11-14 august 2020: https://www.crewlink.ie/recruitment/job-list/

Conditiile de angajare la aceasta companie aeriana sunt urmatoarele:
  • Fluenta in limba engleza (scris si oral);
  • Apt de inot si din punct de vedere medical;
  • Detinator a unui pasaport european valid;
  • Fara cazier;
  • Fara tatuaje vizibile cand purtati uniforma (cu maneca scurta).
Avem zeci de cursanti selectati de Ryanair.

Daca doresti sa treci cu brio de un astfel de interviu si sa ai un CV perfect, te invit sa urmezi cursurile marca NicoletaGherman.ro. Astfel vei avea ocazia să te pregătești alături de singurul trainer-formator din România activ în aviația comercială și privată. Nicoleta Gherman are totodată experiență de 7 ani ca recrutor de însoțitori de bord.

Despre companie

Ryanair este o companie aeriana irlandeza de tip low cost, cu baza in Dublin. Depaseste la numărul de pasageri si profit toate liniile aeriene, inclusiv cele ce nu sunt low-cost. A fost fondata in anul 1985 de un irlandez, Thomas Anthony Ryan, care a renuntat la postul de manager Aer Lingus. Compania detine si alte linii aeriene, precum Laudamotion, Ryanair Sun, RyanAtlantic etc. In flota sunt 457 de aeronave Boeing 737 si se situeaza  pe locul 8 in lume ca flota de avioane. Cu aceste aeronave zboara spre 729 de destinatii, inclusiv din Romania. Singura baza operationala Ryanair in Romania este la Bucuresti.

One thought on “Ryanair reia recrutarile prin intermediul interviurilor online

Comments are closed.