Viata ca stewardesa

Stewardese cu statut de celebritate

Stewardese cu statut de celebritate

Orice stewardesă sau însoțitor de bord poate intra în istorie, devenind o celebritate. Unii au devenit faimoși pe rețele de socializare datorită slujbei plină de farmec. Alții s-au remarcat din păcate după au accident tragic sau pentru că s-au căsătorit cu persoane faimoase. Cum șansele de a deveni o prințesă sunt mici, o stewardesă care devine regină este în zilele noastre considerată o știre importantă. Încă mai există speranța de a intra la curtea unei familii regale; cine știe, poate vei da naștere într-o bună zi unui băiat/fată care se va căsători cu un prinț/esă și vei deveni bunica/ul unui viitor rege/regină. La fel ca …

1.CAROLE ELIZABETH MIDDLETON

Mama Ducesei de Cambridge a fost stewardesă înainte de a se transforma într-o femeie de afaceri. Carole a lucrat pentru British Airways unde și-a cunoscut soțul, Michael Francis Middleton, fost însoțitor tot pentru BA, iar mai apoi dispecer de zbor. Cuplul s-a căsătorit și au 3 copii: Kate, Pippa și James. Aviația este în sângele familiei Middleton. Tatăl lui Michael a fost căpitan, a zburat alături de prințul Philip într-un turneu de două luni în America de Sud. Din 1984 până în 1987, familia Middleton a trăit în Amman, Iordania, unde Michael a lucrat ca manager pentru British Airways. După acești 3 ani în Iordania, cuplul a decis că este timpul să se întoarcă în Marea Britanie pentru școlarizarea lui Catherine. Aceasta mai apoi s-a căsătorit cu prințul William, a devenit ducesă și mai apoi mama prințului moșternitor, al treilea la succesiunea tronului Marii Britanii.

2.DORIA RAGLAND

Este asistent social, instructor de yoga, fostă stewardesă și mama lui Meghan, Ducesă de Sussex. Doria a devenit membru al echipajului de cabină după divorț.

3.REGINA SILVIA A SUEDIEI

A fost pentru scurt timp stewardesă înainte de a se căsători cu regele Carl Gustaf al XVI-lea al Suediei. Silvia Sommerlath și prințul ei, Carl Gustaf s-au căsătorit în 1976. Regina Silvia a fermecat poporul suedez și a devenit regină. Cuplul regal a stabilit o nouă tendință: toți cei trei copii s-au căsătorit cu non-royals.

4.REGINA SUTHIDA A TAILANDEI

Regele thailandez Maha Vajiralongkorn s-a căsătorit anul trecut cu cea care i-a fost consoarta pe termen lung. I-a dat titlul de regină cu doar câteva zile înainte de încoronarea sa. Era deja general, insa Suthida Vajiralongkorn Na Ayudhya l-a întâlnit prima data pe prinț la bordul unei aeronave Thai Airways, pe când opera ca însoțitoare de bord

5.SARA NETANYAHU

Este soția premierului israelian Benjamin Netanyahu. Cei doi s-au întâlnit prima dată în anii 1990 pe un zbor El Al, pe atunci el fiind ministru adjunct de externe în guvernul lui Yitzhak Shamir, iar ea o stewardesă, “blondă cu tunsul bob și ochii timizi”. Cei doi au schimbat câteva cuvinte, iar la escala pe aeroportul Schiphol din Olanda, ea a lăsat un bilețel cu numele și numărul de telefon, conform informațiilor publicate în biografia premierului. După câteva întâlniri, Sara a informat pe cel care era deja divorțat de două ori că era însărcinată și s-au căsătorit imediat.

6.LYUDMILA PUTINA

Fosta soție a președintelui rus Vladimir Putin a fost și ea însoțitoare de bord la începutul carierei pentru Aeroflot, baza din Kaliningrad.

7.JOHANNA SIGURARDOTTIR

Cunoscută ca fost politician și fost prim-ministru al Islandei, a lucrat în calitate de însoțitor de bord pentru Loftleiðir, predecesoarea actualei linii aeriene Icelandair. Johanna este cunoscută ca fiind prima femeie prim-ministru și primul lider care este lesbiană declarată.

8.KATE LINDER

Este mai bine cunoscută pentru rolul ei ca Esther Valentine în serialul “Tânăr și neliniștit”. Linder este o faimoasă actriță care a fost odinioară crew pentru Transamerica Airlines. Curând după angajare ea a primit rolul în faimosul serial și apoi a continuat să lucreze în calitate de stewardesă, dar pentru United Airlines.

9.SANDY STEIN

A fost angajată ca stewardesă pentru Western Airlines în 1971, zburând timp de 35 de ani. A devenit celebră la vârsta de 53 de ani, pe când era mama unui băiat de 10 ani. S-a căsătorit la 42 de ani și a devenit mamă la 43 de ani, două lucruri pe care niciodată nu credea că le va face la acea vârstă. Când soțul ei a anunțat-o că nu mai vrea să muncească, Sandy a realizat că dorește să facă ceva legat de afaceri. În 2004 i s-a întâmplat ceva ciudat: tatăl ei, care fusese plecat timp de 15 ani, i-a apărut în vis, arătându-i un design pentru un obiect cu un cârlig la un capăt. Imediat a pus ideea în aplicare și a numit produsul Finders Key Purse, o invenție care să ajute lumea să găsească rapid cheile în geantă. Ea a arătat produsul prietenilor săi, însoțitori de bord și au devenit echipa ei de vânzări. Au vândut 1 milion de bucăți în decurs de un an. Sandy a declarat că prima dată când a văzut produsul în magazine a simțit că a născut al doilea copil, atât de mândră a fost de ea la vârsta de 53 de ani.

Photo by Michel Dufour/WireImage
10.NICOLE COSTE

Fosta stewardesă Air France originară din Togo a fost la un pas de regalitate. A dat naștere fiului nelegitim în august 2003, după o aventură cu prințul Albert de Monaco. La momentul respectiv, avocații casei regale au negat că prințul este tatăl, dar testul ADN a dovedit mai târziu paternitatea și Alexandre a fost recunoscut ca fiul lui Albert, dar fără drept de moștenire a unui titlu regal. Nicole l-ar fi întâlnit pe prinț în timpul unui zbor în 1997, iar în prezent locuiește la doar cinci kilometri distanță de Monaco, într-o proprietate din orașul Villefranche-sur-Mer, oferită de prințul Albert.

11-12.REGINA NOOR AL-HUSSAIN SI PRINTESA BASMAH BANI AHMAD, A REGATULUI HASEMIT AL IORDANIEI

Născută Lisa Najeeb Halaby la Washington, D.C., ca fiica lui Najeeb Halaby, pilot de zbor experimental al Marinei și secretar adjunct al Ministerului Apărării SUA în administrația Truman. Mai apoi a fost numit de către John F. Kennedy la conducerea Administrației Federale de Aviație. Tatăl reginei a avut o carieră în sectorul privat, în calitate de CEO al Pan American World Airways între 1969-1972. Viitoarea regină a călătorit în lumea arabă pentru un loc de muncă temporar în aviație, în Amman. În cele din urmă a părăsit compania Air Arab și a acceptat un post în cadrul companiei Alia Airlines, ca directorul departamentului de planificare și proiectare. Așa a avut ocazia sa il cunoască pe Regelui Abdallah Hussein bin Talal, devenind a patra soție și mama vitregă a actualului rege, Abdullah.
Prințesa Basmah Bani Ahmad este a doua soție a prințului Hamzah Bin Hussein din Iordania. A trăit cea mai mare parte a copilăriei în Canada, iar aviația a devenit un hobby. Alteța sa regală s-a mutat în Iordania în 2005, unde a urmat Academia de Aviație din Amman si a obținut licența de instructor, fiind prima femeie din Iordania care a obținut un certificat de zbor acrobatic. L-a cunoscut pe prințul Hamzah la Dubai Air Show în noiembrie 2011.

Prințesa Basmah Bani Ahmad

			

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *