Recrutari

Este oficial: Wizz Air recruteaza insotitori de bord pentru baza de la Bacau!

Este oficial: Wizz Air recruteaza insotitori de bord pentru baza de la Bacau!

Wizz Air a anunțat recrutarea de insotitori de bord pentru noua baza deschisa la Bacau. Va reamintim ca Wizz Air a lansat un nou program de recrutare, Cabin Crew International Career Pool Wizz 300 si astfel ai posibilitatea de a alege si baze preferate.

Cum aplici pentru baza Bacau:
Condițiile de angajare la această companie aeriană low cost sunt:
  • Vârsta peste 18 ani;
  • Pașaport cu valabilitate de peste 6 luni
  • Diplomă de bacalaureat;
  • Fluenta în engleză si oricare alta limba europeana;
  • Să știi să înoți.
  • Inaltime minima: 165 (femei) si 175 (barbati) si sa atingi 210 cm cu mana (pe varfuri)
  • Locuiesti sau esti disponibil sa te relochezi la 60 de minute fata de baza
  • Apt de munca din punct de vedere medical. De retinut: daca purtati ochelari sau lentile de contact cu dioptrii de peste +4 sau sub -4, este putin probabil sa treci examenul medical obligatoriu.
Avem peste 40 de cursanti selectati de Wizz Air. Daca doresti sa treci si tu cu brio de un astfel de interviu si sa ai un CV perfect, te invit sa urmezi Cursul Starter care va avea loc la Cluj (1-3 august). Totodata oferim zilnic, la cerere, si un curs online sau offline de Private Coaching.. Vei avea ocazia să te pregătești alături de singurul trainer-formator din România activ în aviația comercială și privată, având totodată experiență de peste 7 ani ca recrutor de însoțitori de bord.
Despre companie:

Wizz Air a avut primul zbor în 2004, din Katowice. Baza este la Budapesta, iar directorul general executiv încă de la început este József Váradi. În prezent, Wizz Air oferă peste 600 de rute și dispune de baze operaționale în Europa si Orientul Mijlociu. Treptat a devenit cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est. Wizz Air a fost numită cea mai valoroasă linie aeriană a anului 2016 (2016 Value Airline of the Year) de Air Transport World, o revistă de specialitate din domeniu. Compania furnizează pe zbor servicii de catering contra cost. Deține o flotă tânără, alcătuită din avioane Airbus, A320 și A321.

Poza: Raluca, fosta cursanta, in prezent stewardesa.