Recrutari

Interviu 100% online – Nou mod de recrutare pentru Ryanair

Interviu 100% online – Nou mod de recrutare pentru Ryanair

Ieri am anuntat noile recrutari organizate de Crewlink pentru Ryanair. Azi, cursantii nostri au primit deja invitatiile. Ryanair este prima companie aeriana care va organiza integral toate selectiile pe online. Probele sunt urmatoarele:

1.Test online la limba engleza

Mai intai vei primit un email de la Crewlink prin care vei fi anuntat ca in curand vei primi invitatia de pe o adresa de email anume. Odata primita invitatia, aceasta contine link-ul unde trebuie sa intri pentru a sustine in scris testul la engleza. Acesta trebuie facut in cateva zile de cand ai primit emailul. Nu uita sa iti verifici si casuta de Spam in caz ca emailul se salveaza in aceasta. Testul contine 10 puncte cu exercitii gramaticale si partea de eseu/scrisoare. Deschide link-ul doar dacă esti pregatit sa finalizezi testul in intregime. Nu vei avea ocazia să re-intri pe acel link. Rezultatul va fi trimis dupa cateva saptamani.

Avem zeci de cursanti selectati de Ryanair. Daca doresti sa treci cu brio de un astfel de interviu si sa ai un CV perfect, te invit sa urmezi cursurile marca NicoletaGherman.ro. Astfel vei avea ocazia să te pregătești alături de singurul trainer-formator din România activ în aviația comercială și privată. Nicoleta Gherman are totodată experiență de 7 ani ca recrutor de însoțitori de bord.
2.Interviu online

Doar daca treci de testul scris mentionat anterior, vei fi anuntat si ti se vor transmite noi instructiuni pentru a sustine interviul final, tot online. Ziua si ora de interviu ti se vor comunica in functie de disponibilitatea recrutorilor.

Iti reamintim ca poti opta pentru unul din interviurile programate intre 11-14 august 2020 la acest link: https://www.crewlink.ie/recruitment/job-list/

Conditiile de angajare la aceasta companie aeriana sunt urmatoarele:
  • Fluenta in limba engleza (scris si oral);
  • Apt de inot si din punct de vedere medical;
  • Detinator a unui pasaport european valid;
  • Fara cazier;
  • Fara tatuaje vizibile cand purtati uniforma (cu maneca scurta).

*Foto: album personal