Recrutari

Cabin Crew International Career Pool Wizz 300: Wizz Air continua seria de interviuri online

Cabin Crew International Career Pool Wizz 300: Wizz Air continua seria de interviuri online

Wizz Air a optat pentru varianta unui interviu online, video in loc de clasicul Open Day din cauza pandemiei globale. Ca atare, se poate aplica in continuare pentru postul de insotitor de bord pentru bazele companiei, inclusiv pentru noua baza din AbuDhabi. Astfel se reiau angajarile de insotitori de bord in urma lansarii programului Cabin Crew International Career Pool Wizz 300. Ai astfel posibilitatea in a iti alege doua baze preferate si sa lucrezi de pe oricare dintre ele pentru cel putin 12 luni.

Mai multi cursanti de-ai nostri si-au inregistrat recent candidatura pe site-ul companiei, iar in cateva ore au primit invitatia de a sustine interviul online. Acestia au avut posibilitatea sa bifeze doua dintre baze, in ordinea preferintei.

Interviul online are loc sub forma unui video cu raspunsuri inregistrate la setul de intrebari.

Sunt 5 intrebari la care trebuie sa raspuzi, precum si exemple din experienta anterioara, cum ar fi:

  • Ce te motiveaza sa aplici la Wizz Air?
  • Ce te-a multumit in job-ul anterior?
  • Da exemplu de o situatie in care seful tau a tinut cont de idea ta.

Pentru fiecare raspuns se acorda 1 minut, iar mai apoi acesta trebuie incarcat in aplicatie. Fiind inregistrate, interviurile video vor fi vizualizate mai tarziu de echipa de recrutare. Acest tip de interviu permite evaluatorilor sa isi faca o parere despre candidat si chiar sa elimine orice semn de intrebare prin re/evaluarea unui raspuns. Ca atare, asigura-te ca echipamentul tau functioneaza, verifica daca ai conexiune la internet puternica si daca camera si microfonul merg. Pentru a evita orice eroare de a intra in pagina, foloseste Mozilla ca browser. Pentru alte sfaturi, ti-am pregatit un articol separat, aici.

Nu uita ca pregatirea ar trebui să fie la fel de intensa pentru un interviu online ca si pentru oricare altul. Te asteptam la Cursul Starter din Bucuresti sau Cluj pentru a oferi sfaturi, pentru a gasi raspunsul corect la orice intrebare si sa te evidentiezi in timpul interviului online si offline. La curs vei face practica cu trainerul nostru, singurul mentor-formator din România activ ca insotitor de bord si recrutor. De asemenea, poti opta pentru un curs individual de pregatire a interviului, sub forma unui Private Coaching, organizat zilnic, la cerere.

Foto: Raluca, fosta cursanta, in prezent stewardesa

2 thoughts on “Cabin Crew International Career Pool Wizz 300: Wizz Air continua seria de interviuri online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *