Despre noi

Misiunea noastră

A fi însoțitor de bord presupune mai mult decât un set de aptitudini, personalitate și abilități – cunoștințele aferente domeniului aviației vor face diferența în obținerea unei poziții și ascensiunea dumneavoastră în carieră. Misiunea mea e aceea de a livra aceste cunoștințe necesare promovării oricărui interviu la o companie aeriană, fie ea comercială sau privată. Toate cursurile și training-urile pe care le implementez  respectă un set de reguli care fac acest succes posibil: informații selecționate atent, 

ancorate în realitatea tehnologică și socio-culturală a domeniului aviației, timp minimal investit în pregătirea dumneavoastră pentru interviu, acces la informații unice in house, un curriculum excepțional și sesiuni de coaching și dezvoltare personală pentru a preveni orice anxietate de dinaintea unui interviu.

Misiunea mea e simplă, iar eu cred cu tărie în ea: maximizarea nivelului educațional, comportamental și emoțional al tuturor celor ce aleg aviația și meseria de însoțitor de bord!

Echipa

Cele mai bune lucruri ies, de regulă, atunci când se nasc într-o echipă. Asta e și povestea noastră, a mea, Nicoleta, și a Ramonei. Fiecare dintre noi își aduce, la fiecare curs, training sau eveniment, nu doar întregul bagaj de cunoștințe acumulat de echipă în aproape 60 ani însumați de practică în domeniu, dar și doza de energie, entuziasm și pasiune pentru meseria de însoțitor de bord.

Nicoleta Gherman a cumulat, de-a lungul carierei, peste 22 ani  de experiență internațională în aviația privată și cea de 5 stele, din care 13 ani ca stewardesă cu peste 13.500 de ore de zbor și 9 ani ca trainer și recrutor de însoțitori de bord. Ea este singurul trainer și recrutor internațional din țara noastră cu o asemenea istorie exhaustivă în industria aviației, care zboară în continuare. Pasiunea ei pentru aviație s-a transformat vertiginos într-o carieră, parcurgând întreaga ierarhie, de la însoțitor de bord la clasa Economic, la Business. Palmaresul ei include poziții ca manager de servicii la clasa I, șef de cabină (după doar cinci ani de zbor), Director de Servicii la bordul avioanelor, ca mai apoi să devină instructor și expert în recrutare, aducându-și aportul și know how-ul în recrutări organizate în parteneriat cu deținători de avioane private, dar și companii aeriene de renume.

In aprilie 2013, Nicoleta a implementat în România conceptul de curs intensiv de pregătire pentru interviul de stewardesă, fiind primul curs de acest tip din lume! De atunci a organizat și continua sa susține sute de training-uri, cursuri și evenimente, recrutând si pregătind cu succes mii de cursanți care acum profesează ca însoțitori de bord la peste 80 de companii aeriene atât comerciale, cât și de private jet. Pasiunea și respectul pentru munca în domeniul aviației, dar și knowledge-ul acumulat în cele peste 13.500 de ore de zbor sunt acum în serviciul tuturor celor ce aleg să participe la oricare dintre cursurile sale de 5*.

Laura Misu a activat in aviatia privata si de 5* mai mult de 21 de ani, zburand pe mai mult de 10 tipuri de aeronave. Locuind în Orientul Mijlociu, a avut posibilitatea să opereze și zboruri VVIP pentru deținătorul unui private jet, dar si pentru două linii private de top din Arabia Saudită, culminând cu poziția de Senior Flight Attendant. Datorită acestei experiențe complete s-a încadrat perfect ca assist-trainer la cursurile noastre de Silver Service pentru viitori Corporate sau VVIP Flight Attendants. Din 2020 s-a alaturat echipei noastre, oferind cunoștințe necesare promovării oricărui interviu la o companie aeriană privată, tocmai pentru că știe despre ce vorbește. Laura este SINGURUL trainer din Romania care a zburat pe private jet-uri, activitate care completează perfect experiența mea ca echipaj de elită pe zboruri VIP și Senior Recruiter în aviația privată recunoscut internațional.

Raluca Turiac este asistent trainer cu peste 15 ani de experiență profesională, atât în aviație, cât și în domeniul client service și comunicare. S-a pregătit alături de noi pentru interviurile de VIP Cabin Crew și am recrutat-o pentru a deveni VVIP FA in Arabia Saudită. Mai apoi s-a reintors in Europa tot in aviatia privata ca si Corporate Crew la Avantiair, dar in acelasi timp a continuat activitatea ca om de afaceri si terapeut reiki. A ales meseria de stewardesă deoarece este pe măsura personalității și a stilului său de viață, recunoaște provocările unei astfel de meserii și este mereu gata să împărtășească, susțină și să participe la formarea viitorilor însoțitori de bord. Prin intermediul brandului personal Inflight Royal Services va invitam sa va pregatiti dosarul de candidat in ceea ce priveste: CV si poze profesionale, scrisoare de intentie, optimizare pagina de LinkedIn si alte documente necesare atunci cand candidati la un post in aviatie.