Despre noi

Misiunea noastră

A fi însoțitor de bord presupune mai mult decât un set de aptitudini, personalitate și abilități – cunoștințele aferente domeniului aviației vor face diferența în obținerea unei poziții și ascensiunea dumneavoastră în carieră. Misiunea mea e aceea de a livra aceste cunoștințe necesare promovării oricărui interviu la o companie aeriană, fie ea comercială sau privată. Toate cursurile și training-urile pe care le implementez  respectă un set de reguli care fac acest succes posibil: informații selecționate atent, 

 

 

ancorate în realitatea tehnologică și socio-culturală a domeniului aviației, timp minimal investit în pregătirea dumneavoastră pentru interviu, acces la informații unice in house, un curriculum excepțional și sesiuni de coaching și dezvoltare personală pentru a preveni orice anxietate de dinaintea unui interviu.

Misiunea mea e simplă, iar eu cred cu tărie în ea: maximizarea nivelului educațional, comportamental și emoțional al tuturor celor ce aleg aviația și meseria de însoțitor de bord!

Echipa

Cele mai bune lucruri ies, de regulă, atunci când se nasc într-o echipă. Asta e și povestea noastră, a mea, Nicoleta, și a Ramonei. Fiecare dintre noi își aduce, la fiecare curs, training sau eveniment, nu doar întregul bagaj de cunoștințe acumulat în ani și ani de practică în domeniu, dar și doza de energie, entuziasm și pasiune pentru meseria de însoțitor de bord.

Nicoleta Gherman a cumulat, de-a lungul carierei, peste 19 ani  de experiență internațională în aviația de 5 stele, din care 11 ani ca stewardesa, peste 12.000 de ore de zbor și este singurul trainer internațional din țara noastră cu o asemenea istorie exhaustivă în industria aviației care zboară în continuare. Pasiunea ei pentru aviație s-a transformat vertiginos într-o carieră, parcurgând întreaga ierarhie, de la însoțitor de bord la clasa Business. Palmaresul ei include poziții ca manager de serviciu la clasa I, șef de cabină (după doar cinci ani de zbor), Director de Servicii la bordul avioanelor, ca mai apoi să devină expert în recrutare, aducându-și aportul și know how-ul în recrutări organizate în parteneriat cu companii aeriene de renume.

In mai 2013, Nicoleta a implementat în România conceptul de curs intensiv de pregătire pentru interviul de stewardesă. De mai bine de șase ani organizează și susține sute de training-uri, cursuri și evenimente, pregătind cu succes mii de cursanți care acum profesează ca însoțitor de bord atât pe linii comerciale, cât și pe cele private. Pasiunea și respectul pentru munca în domeniul aviației, dar și knowledge-ul acumulat în cele peste 12.000 de ore de zbor sunt acum în serviciul tuturor celor ce aleg să participe la oricare dintre cursurile sale.

Ramona Corbu este asistent trainer cu peste 9 ani de experiență profesională, atât în aviație, cât și în domeniul client service, comunicare media și events. Ramona a ales sa fie stewardesă, deoarece este pe măsura personalității și a stilului său de viață. Recunoaște provocările unei astfel de meserii și este mereu gata să împărtășească, susțină și să participe la formarea viitorilor însoțitori de bord și stewardese.

1

Mihaela Fluieraṣ, profesoarӑ de englezӑ ṣi de spaniolӑ, a absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universitӑṭii Babeṣ- Bolyai din Cluj-Napoca, continuând cu un masterat în Studii Culturale Irlandeze. În aceastӑ perioadӑ a frecventat modulul pedagogic cӑlӑuzitӑ de pasiunea ei pentru pedagogie. Mihaela vorbeṣte fluent englezӑ, spaniolӑ, francezӑ, italianӑ, germanӑ ṣi portughezӑ, putând face foarte multe conexiuni între aceste limbi pentru a facilita înţelegerea lor. A predat începând cu anul 2009 la licee, ṣcoli postliceale, cât ṣi în privat, englezӑ generalӑ ṣi de specialitate (pentru viitori piloţi ṣi însoţitori de bord, pentru IT, medicinӑ).
A lucrat în industria hotelierӑ de lux din Franṭa, precum ṣi pentru douӑ companii de croazierӑ ca interpret. Doreṣte sӑ împӑrtӑṣeascӑ cu voi experienţa de predare, îmbinatӑ cu pasinea pentru limbi strӑine, pasiune care a purtat-o în întreaga lume. În 2012 a decis sӑ fie stewardesӑ ṣi cu ajutorul mentorului ei, Nicoleta Gherman, în 2016 ṣi-a îndeplinit acest vis pentru mai bine de doi ani. Este pasionatӑ si de pedagogie, aviaṭie, cinema ṣi cӑlӑtorii, fiind singurul trainer de Englezӑ pentru Viitori Însoţitori de Bord de la noi din ṭarӑ care are o experinţӑ atât în predarea limbilor strӑine, cât ṣi de zbor, ca stewardesӑ o companie internaţionalӑ. Veniţi la cursurile noastre ṣi veţi descoperi cӑ puteţi învӑţa engleza la fel de natural precum respiraţi!