Despre noi

Misiunea noastră

A fi însoțitor de bord presupune mai mult decât un set de aptitudini, personalitate și abilități – cunoștințele aferente domeniului aviației vor face diferența în obținerea unei poziții și ascensiunea dumneavoastră în carieră. Misiunea mea e aceea de a livra aceste cunoștințe necesare promovării oricărui interviu la o companie aeriană, fie ea comercială sau privată. Toate cursurile și training-urile pe care le implementez  respectă un set de reguli care fac acest succes posibil: informații selecționate atent, 

 

 

ancorate în realitatea tehnologică și socio-culturală a domeniului aviației, timp minimal investit în pregătirea dumneavoastră pentru interviu, acces la informații unice in house, un curriculum excepțional și sesiuni de coaching și dezvoltare personală pentru a preveni orice anxietate de dinaintea unui interviu.

Misiunea mea e simplă, iar eu cred cu tărie în ea: maximizarea nivelului educațional, comportamental și emoțional al tuturor celor ce aleg aviația și meseria de însoțitor de bord!

Echipa

Cele mai bune lucruri ies, de regulă, atunci când se nasc într-o echipă. Asta e și povestea noastră, a mea, Nicoleta, și a Ramonei. Fiecare dintre noi își aduce, la fiecare curs, training sau eveniment, nu doar întregul bagaj de cunoștințe acumulat în ani și ani de practică în domeniu, dar și doza de energie, entuziasm și pasiune pentru meseria de însoțitor de bord.

Nicoleta Gherman  a cumulat, de-a lungul carierei, peste 10 ani  de experiență internațională în aviația de 5 stele, peste 12.000 de ore de zbor și este singurul trainer din țara noastră cu o asemenea istorie exhaustivă în industria zborului. Pasiunea ei pentru aviație s-a transformat vertiginos într-o carieră, parcurgând întreaga ierarhie, de la  însotițor de bord la clasa Business. Palmaresul ei include poziții ca manager de serviciu la clasa I, șef de cabină (după doar cinci ani de zbor), Director de Servicii la bordul avioanelor, ca mai apoi să devină expert în recrutare, aducându-și aportul și know how-ul în recrutări organizate în parteneriat cu companii aeriene de renume.

De mai bine de cinci ani, Nicoleta organizează și susține sute de training-uri, cursuri și evenimente, pregătind cu succes mii de cursanți care acum profesează ca însoțitor de bord atât pe linii comerciale, cât și pe cele private. Pasiunea și respectul pentru munca în domeniul aviației, dar și knowledge-ul acumulat în cele peste 12.000 de ore de zbor sunt acum în serviciul tuturor celor ce aleg să participe la oricare dintre cursurile sale.

Ramona Corbu, asistent trainer, are peste 9 ani de experiență profesională, atât în aviație, cât și în domeniul client service, comunicare media și events. Ramona a ales sa fie stewardesă, deoarece este pe măsura personalității și a stilului său de viață. Recunoaște provocările unei astfel de meserii și este mereu gata să împărtășească, susțină și să participe la formarea viitorilor însoțitori de bord și stewardese.