Despre noi – ­čąçBest Flight Attendant Traning Course Provider 2023 Romania ­čąçÔťł´ŞĆ

­čąçBest Flight Attendant Traning Course Provider 2023 Romania ­čąçÔťł´ŞĆMisiunea noastr─â

A fi ├«nso╚Ťitor de bord presupune mai mult dec├ót un set de aptitudini, personalitate ╚Öi abilit─â╚Ťi – cuno╚Ötin╚Ťele aferente domeniului avia╚Ťiei vor face diferen╚Ťa ├«n ob╚Ťinerea unei pozi╚Ťii ╚Öi ascensiunea dumneavoastr─â ├«n carier─â. Misiunea mea e aceea de a livra aceste cuno╚Ötin╚Ťe necesare promov─ârii oric─ârui interviu la o companie aerian─â, fie ea comercial─â sau privat─â. Toate cursurile ╚Öi training-urile pe care le implementez┬á respect─â un set de reguli care fac acest succes posibil: informa╚Ťii selec╚Ťionate atent,┬á

ancorate ├«n realitatea tehnologic─â ╚Öi socio-cultural─â a domeniului avia╚Ťiei, timp minimal investit ├«n preg─âtirea dumneavoastr─â pentru interviu, acces la informa╚Ťii unice in house, un curriculum excep╚Ťional ╚Öi sesiuni de coaching ╚Öi dezvoltare personal─â pentru a preveni orice anxietate de dinaintea unui interviu.

Misiunea mea e simpl─â, iar eu cred cu t─ârie ├«n ea: maximizarea nivelului educa╚Ťional, comportamental ╚Öi emo╚Ťional al tuturor celor ce aleg avia╚Ťia ╚Öi meseria de ├«nso╚Ťitor de bord!

Echipa

Cele mai bune lucruri ies, de regul─â, atunci c├ónd se nasc ├«ntr-o echip─â. Asta e ╚Öi povestea noastr─â, a mea, Nicoleta, ╚Öi a Ramonei. Fiecare dintre noi ├«╚Öi aduce, la fiecare curs, training sau eveniment, nu doar ├«ntregul bagaj de cuno╚Ötin╚Ťe acumulat de echip─â ├«n aproape 60 ani ├«nsuma╚Ťi de practic─â ├«n domeniu, dar ╚Öi doza de energie, entuziasm ╚Öi pasiune pentru meseria de ├«nso╚Ťitor de bord.

Nicoleta Gherman a cumulat, de-a lungul carierei, peste 22 ani  de experien╚Ť─â interna╚Ťional─â ├«n avia╚Ťia privat─â ╚Öi cea de 5 stele, din care 13 ani ca stewardes─â cu peste 13.500 de ore de zbor ╚Öi 9 ani ca trainer ╚Öi recrutor de ├«nso╚Ťitori de bord. Ea este singurul trainer ╚Öi recrutor interna╚Ťional din ╚Ťara noastr─â cu o asemenea istorie exhaustiv─â ├«n industria avia╚Ťiei, care zboar─â ├«n continuare. Pasiunea ei pentru avia╚Ťie s-a transformat vertiginos ├«ntr-o carier─â, parcurg├ónd ├«ntreaga ierarhie, de la ├«nso╚Ťitor de bord la clasa Economic, la Business. Palmaresul ei include pozi╚Ťii ca manager de servicii la clasa I, ╚Öef de cabin─â (dup─â doar cinci ani de zbor), Director de Servicii la bordul avioanelor, ca mai apoi s─â devin─â instructor ╚Öi expert ├«n recrutare, aduc├óndu-╚Öi aportul ╚Öi know how-ul ├«n recrut─âri organizate ├«n parteneriat cu de╚Ťin─âtori de avioane private, dar ╚Öi companii aeriene de renume.

In aprilie 2013, Nicoleta a implementat ├«n Rom├ónia conceptul de curs intensiv de preg─âtire pentru interviul de stewardes─â, fiind primul curs de acest tip din lume! De atunci a organizat ╚Öi continua sa sus╚Ťine sute de training-uri, cursuri ╚Öi evenimente, recrut├ónd si preg─âtind cu succes mii de cursan╚Ťi care acum profeseaz─â ca ├«nso╚Ťitori de bord la peste 80 de companii aeriene at├ót comerciale, c├ót ╚Öi de private jet. Pasiunea ╚Öi respectul pentru munca ├«n domeniul avia╚Ťiei, dar ╚Öi knowledge-ul acumulat ├«n cele peste 13.500 de ore de zbor sunt acum ├«n serviciul tuturor celor ce aleg s─â participe la oricare dintre cursurile sale de 5*.

Laura Misu a activat in aviatia privata si de 5* mai mult de 21 de ani, zburand pe mai mult de 10 tipuri de aeronave. Locuind ├«n Orientul Mijlociu, a avut posibilitatea s─â opereze ╚Öi zboruri VVIP pentru de╚Ťin─âtorul unui private jet, dar si pentru dou─â linii private de top din Arabia Saudit─â, culmin├ónd cu pozi╚Ťia de Senior Flight Attendant. Datorit─â acestei experien╚Ťe complete s-a ├«ncadrat perfect ca assist-trainer la cursurile noastre de Silver Service pentru viitori Corporate sau VVIP Flight Attendants. Din 2020 s-a alaturat echipei noastre, oferind cuno╚Ötin╚Ťe necesare promov─ârii oric─ârui interviu la o companie aerian─â privat─â, tocmai pentru c─â ╚Ötie despre ce vorbe╚Öte. Laura este SINGURUL trainer din Romania care a zburat pe private jet-uri, activitate care completeaz─â perfect experien╚Ťa mea ca echipaj de elit─â pe zboruri VIP ╚Öi Senior Recruiter ├«n avia╚Ťia privat─â recunoscut interna╚Ťional.

Raluca Turiac┬áeste┬áasistent trainer┬ácu peste 15 ani de experien╚Ť─â profesional─â, at├ót ├«n avia╚Ťie, c├ót ╚Öi ├«n domeniul client service ╚Öi comunicare. S-a preg─âtit al─âturi de noi pentru interviurile de VIP Cabin Crew┬á╚Öi am recrutat-o pentru a deveni VVIP FA in Arabia Saudit─â. Mai apoi s-a reintors in Europa tot in aviatia privata ca si Corporate Crew la Avantiair, dar in acelasi timp a continuat activitatea ca om de afaceri si terapeut reiki. A ales meseria de stewardes─â┬ádeoarece este pe m─âsura personalit─â╚Ťii ╚Öi a stilului s─âu de via╚Ť─â, recunoa╚Öte provoc─ârile unei astfel de meserii ╚Öi este mereu gata s─â ├«mp─ârt─â╚Öeasc─â, sus╚Ťin─â ╚Öi s─â participe la formarea viitorilor ├«nso╚Ťitori de bord. Prin intermediul brandului personal Inflight Royal Services va invitam sa va pregatiti dosarul de candidat in ceea ce priveste: CV si poze profesionale,┬áscrisoare de intentie, optimizare pagina de LinkedIn si alte documente necesare atunci cand candidati la un post in aviatie.