Viata ca stewardesa

Retrospectiva 2019 – Un an de success

Retrospectiva 2019  – Un an de success

Anul 2019 s-a încheiat si pot spune ca a fost inca un an de succes pentru cursantii nostri in primul rand, dar si pentru platforma noastra. Mulți dintre voi se gândesc la anul care a trecut și își pun speranțe în anul care tocmai a inceput. Da, și eu mă gândesc la fiecare lucru făcut sau nu, la realizări, la ce voi face in plus pentru voi, tinerii doritori sa preia stacheta si sa devina insotitori de bord.

Finalul anului 2019 a adus cu sine rezultate pozitive, concretizate în primul rând în creșterea numărului de cursanti angajati la companii aeriene private si comerciale din intreaga lume: SkyPrime, Qatar Executive, ExecuJet, Qatar Airways, Etihad Airways, Emirates, Laudamotion, Wizz Air, Just Us Air, Tarom, Air Dolomiti, BH Airlines etc. Am tinut lunar cursuri de pregatire a interviurilor si am depasit granitele Romaniei. Am organizat cursuri nu doar in Germania, cat si in Kuwait. De fapt, cursul de pregătire pentru aviația privată a fost cel mai solicitat. Am devenit astfel prima platforma romaneasca care a tinut un Curs Premium VIP in Orientul Mijlociu. Cursantii nostri au venit din toate colturile lumii la aceste pregatiri, iar acum zboara pentru mari linii aeriene. Tot la final de an am recrutat insotitori de bord pentru companiile Avion Express si VietJet, oferind astfel sanse imediate de angajare pentru 25 de tineri minunati.

2019 a fost anul in care am lansat, la insistentele voastre, primul meu E-book adresat celor care vor sa devina insotitori de bord. Feedback-ul pozitiv ma incurajeaza si in 2020 voi reveni cu o continuare la acest ghid de interviu.

Tot in anul 2019 cariera mea a prin avand. Mai intai am reluat chiar si eu zborul, desi sunt mamica si am trecut de mult de 40 ani. Am luat din nou contact cu pulsul aviatiei, acolo sus, printre nori. Activand intr-o companie privata m-a ajutat sa imi dezvolt orizontul, sa invat si mai multe lucruri decat stiam. Am astfel amintiri de kilometri si clipe frumoase petrecute la zbor alaturi de oameni minunati, unii dintre ei fiindu-mi cursanti. Mai apoi, colaborarea cu scoala de aviatie Aero Aviation Academy, ca Senior Trainer, a insemnat recunoasterea carierei mele ca instructor pe plan international. Am devenit astfel primul trainer din sud-estul Europei care a devenit mentor, instructor si pentru tinerii din India Subcontinent (scoala avand sedii in India si Sri Lanka).

Invitatia Kanal D de a participa la emisiunea K-Fetele m-a onorat si mi-a adus o multumire sufleteasca imensa. Am realizat cat de important este sa fii mentor pentru generatiile viitoare si cat de mult a fost apreciata implicarea mea in reusita fiecarui cursant. Au fost seri in care am sacrificat timpul pe care ar fi trebuit sa il petrec cu copilasul meu pentru a raspunde mesajelor voastre. Unii erati ingrijorati, altii curiosi si uneori nerabdatori sa aflati cat mai multe informatii despre meseria de insotitor de bord. Am raspuns tuturor si i-am sfatuit chiar si pe cei care nu mi-au fost cursanti.

Toate aceste rezultate sunt urmarea firească a muncii noastre, a echipei care lucreaza la proiectul NicoletaGherman.RO și a sprijinului vostru, a celor care ne cititi si ne calcati pragul cursurilor. Voi ne dati aripi pentru noul an si noi nu vom inceta sa va indeplinim visul de a zbura. Ne-am propus să avem un An Nou plin de realizări, plin de succes și de bucurie și vă urăm mulți ani cu sănătate și mereu la înălțime!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *