Recrutari

Sibiu, 5 februarie: Emirates recruteaza insotitori de bord

Sibiu, 5 februarie: Emirates recruteaza insotitori de bord

Operatorul aerian Emirates continua seria de recrutari de insotitori de bord in Romania, la Sibiu. Recrutarea de tip OD va avea loc pe 5 februarie (Hotel: Ramada Sibiu, str. Emil Cioran nr. 2). Desi este Open Day, va trebui sa te inregistrezi mai intai pe siteul companiei. Asadar, va sugerez sa o faceti dinainte de a merge la interviu. Mai multe detalii despre acest job poți găsi pe site-ul Emirates. Selectia va incepe la ora 09:00 a.m.

Pentru a te angaja mai trebuie sa indeplinesti anumite conditii de angajare:
  • varsta minim 21 de ani
  • sa detii diploma de bacalaureat
  • minim 1 an experienta anterioara in domeniul Servicii Clienti
  • fluenta in limba engleza
  • apt de zbor si fara probleme medicale majore
  • inaltime de minim 160 cm si sa poti sa atingi, pe varfuri, cu mana intinsa minim 212 cm
  • mapa de prezentare sa contina CV-ul tau in limba engleza si o fotografie.
Cum devin insotitor de bord la Emirates?

Probele de la interviul Emirates sunt complexe si includ mai multe jocuri de grup. Aceste probe le vom discuta si rezolva in cadrul Cursurilor Starter din Bucuresti (16-18.01) si Cluj (31.01-02.02). Pentru cei care nu pot participa la trei zile de curs, avem pregatit si un Special Training dedicat recrutarii Emirates care va avea loc in online si offline. Inscrieri aici:
https://nicoletagherman.ro/curs-special-training/

*Daca nu poti ajunge la cursurile din Bucuresti sau Cluj, poti urma unul din Cursurile online de Private Coaching. In cadrul fiecarui curs vom avea grija sa iti corectam/editam CV-ul si pozele, astfel incat sa te prezinti cu un dosar complet la interviu. Toate cursurile sunt predate de singurul formator acreditat din Romania cu o vasta experienta ca stewardesa la o companie de 5*, expert in recrutare si trainer pentru viitori insotitori de bord. In cadrul unei pregatiri private toata atentia trainerului va fi concentrata doar asupra pregatirii tale individuale pentru a exersa intensiv in limba engleza cum sa te prezinti in fata recrutorilor si cum sa rezolvi toate probele specifice selectiilor Emirates. Cursul se desfasoara in limba engleza, cu explicatii date si in limba romana.

*Foto: Romina, fosta cursanta, in prezent stewardesa EK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *