Recrutari

Legend Airlines, companie romaneasca, recruteaza insotitori de bord

Legend Airlines, companie romaneasca, recruteaza insotitori de bord

Companie aeriana Legend Airlines a demarat un nou proces de recrutare personal de cabina. Recrutarea este atat pentru proiectele din Europa, cat si pentru zboruri cu baza in India. Linia aeriana are inmatriculate avioane Airbus A340 si opereaza zboruri charter si ACMI. Recrutarea se desfasoara prin intermediul firmei F2R First2 Resource Limited.

Pentru postul de Cabin Crew se cere:

Atestat EASA

Experienta de zbor preferabil pe Airbus A340, A330 sau A320

Fluenta in engleza, fiind un avantaj cunoasterea altor limbi straine.

Pentru a aplica, intra pe pagina de Linked in a companiei de recrutare F2R First2 Resource Limited si alege baza pentru care doresti sa aplici. Trebuie sa ai pregatite urmatoarele documente:
  • CV
  • Atestat EASA
  • Certificat medical
  • Pasaport
  • Poza plan amplu
  • Document care sa ateste tipul de avion operat anterior.

Compania de recrutare va solicita o inregistrare video cu raspunsurile la anumite intrebari. Doar candidatii care trec de faza de preselectie vor fi contactati.

Se ofera:

Salar de baza si diurna de zbor

Oportunitatea de avansare in functie

Program de zbor respectand legislatia EASA

Cazare si transport la contractele cu baza in afara Romaniei.

*Daca doresti sa te pregatesti pentru urmatoarele interviuri si sa iti faci o cariera in aviatie, te invit sa urmezi unul din cursurile marca NicoletaGherman.Ro. In cadrul acestor cursuri vei exersa in limba engleză toate probele date la interviu si ti se va adapta CV-ul, pentru a te prezenta 100% pregătit pentru recrutare. Cursurile sunt organizate in Bucuresti, Cluj-Napoca sau online, dar si ca sesiuni de pregătire privatăPentru mai multe detalii, acceseaza pe site sectiunea Cursuri.

Foto: Emanuel, fost cursant, cabin cabin la Legend Airlines