Recrutari

23 ianuarie: Interviu Ryanair la Bucuresti

23 ianuarie: Interviu Ryanair la Bucuresti

Ryanair revine in Bucuresti pentru a recruta insotitori de bord. Interviurile sunt de tip Open Day. Aplica pe pagina firmei de recrutare Crewlink: https://apply.workable.com/crewlinkltd/j/6079B07EB9/ Interviul va avea loc la Hotel MyCONTINENTAL BUCUREȘTI, Calea Grivitei nr. 143, de la ora 10:00. Celor recrutati, care detin atestat EASA si experienta de zbor, li se vor oferi training-uri de conversie.

Conditiile de angajare la aceasta companie aeriana sunt urmatoarele:
  • Fluenta in limba engleza;
  • Apt de inot si din punct de vedere medical;
  • Inaltime intre 157 – 188 cm
  • Detinator a unui pasaport european valid;
  • Fara cazier;
  • Fara tatuaje vizibile cand purtati uniforma (cu maneca scurta).
Avem peste o suta de cursanti selectati de Ryanair.

Daca doresti sa treci cu brio de un astfel de interviu si sa ai un CV perfect, te invit sa urmezi un Curs de Private Coaching. Astfel vei avea ocazia să te pregătești alături de singurul trainer-formator din România activ în aviația comercială și privată. Nicoleta Gherman are totodată experiență ca recrutor de însoțitori de bord. Mai multe detalii despre procesul de recrutare in cadrul acestor selectii ti-am pregatit in acest articol.

Despre companie

Ryanair este o companie aeriana irlandeza de tip low cost, cu baza in Dublin. Depaseste la numărul de pasageri si profit toate liniile aeriene, inclusiv cele ce nu sunt low-cost. A fost fondata in anul 1985 de un irlandez, Thomas Anthony Ryan, care a renuntat la postul de manager Aer Lingus. Compania detine si alte linii aeriene, precum Laudamotion, Ryanair Sun, RyanAtlantic etc. In flota sunt peste 450 de aeronave Boeing 737 si se situeaza  pe locul 8 in lume ca flota de avioane. Cu aceste aeronave zboara in peste 730 de destinatii, inclusiv din Romania. Singura baza operationala Ryanair in Romania este la Bucuresti.

Foto: Armand, fost cursant