Recrutari

Iunie: Interviuri Wizz Air la Cluj, Iasi, Bacau, Bucuresti, Craiova, Timisoara si Sibiu

Iunie: Interviuri Wizz Air la Cluj, Iasi, Bacau, Bucuresti, Craiova, Timisoara si Sibiu

Wizz Air continua amplul proiect de recrutare a sute de cabin crew si anuntat inca 11 evenimente de recrutare in sapte orase importante de la noi din tara. Toate selectiile sunt de tip Open Day si incep la ora 9 fix. Cu toate acestea trebuie sa te inscrii pe site-ul companiei inainte de a te prezenta la interviu. Aplica aici: https://careers.wizzair.com/content/EventsCabinCrew/

La interviu trebuie sa te prezinti cu CV-ul in limba engleza si o poza color a unui act de identitate. Interviurile vor avea loc dupa cum urmeaza:

Iasi: 3 & 15 iunie, la Hotel International Iasi

Cluj-Napoca: 11 & 16 iunie, la Hotel Confort

Bucuresti: 8 & 24 iunie, la Hotel Vienna House Otopeni

Craiova: 8 & 24 iunie, la Hotel Rexton

Timisoara: 9 iunie, la Hotel Timisoara

Sibiu: 10 iunie, Hotel Ramada, sala Gamma

Bacau: 16 iunie, la Dumbrava Business Resort

Pentru mai multe detalii despre posturile de la Wizz Air, intra pe pagina web a companiei, la sectiunea Work with us.

Avem peste 50 de cursanti selectati de Wizz Air. Daca doresti sa treci si tu cu brio de un astfel de interviu si sa ai un CV perfect, poti urma online sau offline Cursul de Private Coaching, organizat la cerere. Vei avea ocazia să te pregătești alături de singurul trainer-formator din România activ în aviația comercială și privată, având totodată experiență ca recrutor de însoțitori de bord.
Condițiile de angajare la această companie aeriană low cost sunt:
  • Vârsta minima 18 ani;
  • Pașaport valid și diplomă de bacalaureat;
  • Fluent în engleză;
  • Inaltime minima: 165 cm (femei) sau 175 cm (barbati) si sa atingi 210 cm pe varfuri;
  • Dioptrii de -/+4;
  • Să știi să înoți.
Despre companie:

Wizz Air a avut primul zbor în 2004, din Katowice. Baza este la Budapesta, iar directorul general executiv încă de la început este József Váradi. În prezent, Wizz Air oferă peste 900 de rute și dispune de zeci de baze operaționale în Austria, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Georgia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Polonia, România (București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Sibiu și Timișoara), Serbia, Regatul Unit, Ucraina etc. Treptat a devenit cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și are peste 3000 de angajați. Wizz Air a fost numită cea mai valoroasă linie aeriană a anului 2016 (2016 Value Airline of the Year) de Air Transport World, o revistă de specialitate din domeniu. Compania furnizează pe zbor servicii de catering contra cost. Deține o flotă tânără, alcătuită din avioane Airbus, A320 și A321.

Pregateste-te pentru interviu alaturi de noi! Cursurile de Special Training si Private Coaching te vor ajuta sa fii pregatit pentru succes!