Recrutari

Recrutari de insotitori de bord la HiSky pentru Romania si Republica Moldova

Recrutari de insotitori de bord la HiSky pentru Romania si Republica Moldova

Compania aeriana romaneasca HiSky, care a luat fiinta anul trecut, a anuntat deschiderea de noi baze in Romania, pe langa bazele de la Cluj-Napoca si Chisinau. Ca atare, compania a redeschis programul de recrutare insotitori de bord, numit “Bee’s Careers 2021”. Cursantii nostri zboara deja pentru aceasta linie aeriana si ne-au transmis un feedback pozitiv despre companie. Pentru cei care detin deja Atestat EASA, cursul de conversie va dura cateva zile. Compania se orientează în mod special către persoanele fără experiență în acest domeniu. In paralel se recruteaza personal si pentru baza din Chisinau.

Cerințe de angajare:
  1. Vârsta minimă: 18 ani;
  2. Studii liceale obligatorii (diplomă de bacalaureat), studiile superioare reprezintă un avantaj!
  3. Engleză fluentă, scrisă, citită (de la B2);
  4. Tatuaje interzise în locurile vizibile, inclusiv tatuajele cosmetologice pe față;
  5. Licența EASA este un mare avantaj;
  6. Starea de sănătate să fie bună, pentru a deține ulterior cu succes raportul medical
  7. Inaltime minima de 165 cm si greutate proportionala cu inaltimea.
Daca vrei sa ai o cariera ca stewardesa / insotitor de bord, te asteptam la cursurile marca NicoletaGherman.RO. Te vei pregati pentru interviuri si vei exersa in detaliu TOATE probele alaturi de un trainer extraordinar, fondatoarea acestor cursuri in Romania.
HiSky oferă:
  1. Un salariu competitiv
  2. Un loc de muncă stabil
  3. Training de conversie gratuit
  4. Oportunități de creștere în carieră
  5. Reduceri la zboruri și bilete de avion bonus (chiar și pentru familia ta).

Persoanele interesate pot expedia CV-ul însoțit de 3 poze clare (în picioare din față (1), din lateral (2) și o poză până la umeri (3) la email: crewapplication@hisky.aero. Află mai multe detalii aici: https://hisky.aero/bee-s-careers

Despre companie:

HiSky este o linie aeriana cu sediul la Chisinau (Moldova), care detine avioane Airbus A320. Este o companie cu capital sută la sută privat, care operează zboruri regionale, charter si de linie, din Romania si Republica Moldova (Cluj-Napoca, Iași, Satu Mare, Chișinău etc.) către cele mai importante destinatii europene. Serviciile HiSky se regăsesc în patru clase de rezervare: basic, classic, premium și premium plus.

Foto: Henrietta & Emanuel, fosti cursanti, insotitori de bord la HiSky