Recrutari

Compania romaneasca Fly Lili recruteaza insotitori de bord si piloti!

Compania romaneasca Fly Lili recruteaza insotitori de bord si piloti!

Fly Lili, cea mai noua companie aeriana romaneasca, care a luat fiinta anul trecut, de curand a anuntat un program de recrutare de insotitori de bord. In paralel, linia aeriana recruteaza piloti si personal la sol. Pe site-ul oficial al companiei Fly Lili nu sunt mentionate cerintele de angajare, insa s-ar putea sa se acorde prioritate persoanelor care detin Atestat EASA de Membru al Echipajului de Cabina.

Daca vrei sa ai o cariera ca stewardesa / insotitor de bord, te asteptam la cursurile marca NicoletaGherman.RO. Te vei pregati pentru interviuri si vei exersa in detaliu TOATE probele alaturi de un trainer extraordinar, fondatoarea acestor cursuri in Romania.
Se oferă:
  1. Un loc de muncă stabil
  2. Oportunități de creștere în carieră
  3. Operare zboruri charter, ACMI si de linie din Sibiu, Satu Mare si Suceava.
Despre companie:

Fly Lili este o linie aeriana cu sediul la Bucuresti, care va detine avioane Airbus A320 si A321. Desi nu detine inca AOC, va opera zboruri regulate regionale, charter si cargo către importante destinatii. Serviciile Fly Lili se vor desfasura sub deviza “Flying Beyond Expectations”.

Persoanele interesate de un post in cadrul Fly Lili pot expedia CV-ul însoțit de alte acte relevante (diplome de studii, certificat medical, atestat EASA, poze la email: jobs@flylili.com