Recrutari

Compania romaneasca HiSky recruteaza insotitori de bord FARA experienta pentru baza din Cluj!

Compania romaneasca HiSky recruteaza insotitori de bord FARA experienta pentru baza din Cluj!

Cea mai noua companie aeriana romaneasca, HiSky, care a luat fiinta anul trecut, de curand a anuntat deschiderea bazei din Cluj-Napoca, pe langa baza din Chisinau. Ca atare, compania a anuntat un program de recrutare de insotitori de bord numit “Bee’s Careers 2021”. Cursantii nostri deja au fost invitati la prima serie de interviuri sustinute pe 17 aprilie in Cluj si patru dintre acestia fac parte din prima grupa de angajati pentru baza CLJ. Cursul de conversie a primei grupe a durat doua zile si s-a incheiat azi. L-am abordat pe managerul general al companiei si dansul mi-a confirmat ca HiSky este in continuare in cautare de personal de bord. Compania se orientează în mod special către persoanele fără experiență în acest domeniu. In paralel se recruteaza personal si pentru baza din Chisinau.

Cerințe de angajare:
 1. Vârsta minimă: 18 ani;
 2. Studii liceale obligatorii (diplomă de bacalaureat), studiile superioare reprezintă un avantaj!
 3. Engleză fluentă, scrisă, citită (de la B2);
 4. Tatuaje interzise în locurile vizibile, inclusiv tatuajele cosmetologice pe față;
 5. Licența EASA este un mare avantaj;
 6. Starea de sănătate să fie bună, pentru a deține ulterior cu succes raportul medical
 7. Înălțimea minimă: 165 cm, cu greutate corporală proporțională cu înălțimea.
Daca vrei sa ai o cariera ca stewardesa / insotitor de bord, te asteptam la cursurile marca NicoletaGherman.RO. Te vei pregati pentru interviuri si vei exersa in detaliu TOATE probele alaturi de un trainer extraordinar, fondatoarea acestor cursuri in Romania.
Se oferă:
 1. Un salariu competitiv
 2. Un loc de muncă stabil
 3. Training de conversie (2 zile) gratuit
 4. Oportunități de creștere în carieră
 5. Reduceri la zboruri și bilete de avion bonus (chiar și pentru familia ta).

Persoanele interesate pot expedia CV-ul însoțit de 3 poze clare (în picioare: (1) față, (2) lateral și (3) o poză până la umeri) la email: crewapplication@hisky.aero. Conform informatiilor din anuntul publicat pe pagina oficiala de facebook a companiei, se poate aplica pana pe 23 aprilie 2021.

Despre companie:

HiSky este o linie aeriana cu sediul la Chisinau (Moldova), care detine 3 avioane Airbus A320. Este o companie cu capital sută la sută privat, care operează zboruri regionale, charter si de linie, din Cluj-Napoca, Iași, Satu Mare și Chișinău către cele mai importante destinatii europene. Serviciile HiSky se regăsesc în patru clase de rezervare: basic, classic, premium și premium plus.