Recrutari

Ryanair angajeaza studenti ca insotitori de bord pe perioada verii!

Ryanair angajeaza studenti ca insotitori de bord pe perioada verii!

Ryanair face angajari masive de personal de bord in aceasta perioada a anului, recrutand inclusiv studenti. Daca poti sa lucrezi doar vara, in perioada iunie-octombrie, ca stewardesa/insotitor de bord, acum poti aplica pentru un astfel de contract temporar aici: https://careers.ryanair.com/cabin-crew/

Interviurile vor avea loc online, iar odata admis iti va fi oferit un training GRATUIT pentru a obtine Atestatul de Membru al Echipajului de Cabina. Totodata se ofera o diurna zilnica pe perioada de training, salar de baza la care se vor adauga bonusuri din vanzari, program de zbor de 5 zile urmat de 3 zile libere si uniforma gratuita.

Conditiile de angajare la aceasta companie aeriana sunt urmatoarele:
  • Fluenta in limba engleza (scris si oral);
  • Apt de inot 25 de metri;
  • Inaltime intre 1,57 – 1,88 m;
  • Apt de zbor din punct de vedere medical;
  • Detinator a unui pasaport european valid, cu drept de munca/sedere in UK doar pentru cei care vor primi baza in Marea Britanie.

Avem zeci de cursanti selectati de Ryanair!

Daca doresti sa treci cu brio de un astfel de interviu si sa ai un CV perfect, te invit sa urmezi cursurile marca NicoletaGherman.ro. Astfel vei avea ocazia să te pregătești alături de singurul trainer-formator din România activ în aviația comercială și privată. Nicoleta Gherman are totodată experiență de 7 ani ca recrutor de însoțitori de bord.

Despre companie

Ryanair este o companie aeriana irlandeza de tip low cost, cu baza in Dublin. Are peste 9000 de insotitori de bord si depaseste la numărul de pasageri si profit toate liniile aeriene, inclusiv cele ce nu sunt low-cost. A fost fondata in anul 1985 de un irlandez, Thomas Anthony Ryan, care a renuntat la postul de manager Aer Lingus. Compania detine si alte linii aeriene, precum Laudamotion, Buzz airline etc. Flota de peste 450 de aeronave Boeing 737 situeaza compania pe locul 8 in lume. Cu aceste aeronave zboara spre 729 de destinatii, inclusiv din Romania. Singura baza operationala Ryanair in Romania este la Bucuresti.