RecrutariViata ca stewardesa

10 tipuri de avioane private: Experiența completă a Laurei, assist-trainer-ul nostru

10 tipuri de avioane private: Experiența completă a Laurei, assist-trainer-ul nostru

A fi îndrumătorul unei noi generații de personal de cabină din aviația corporate-executive-private presupune mai mult decât un set de aptitudini, personalitate și abilități. Cunoștințele aferente domeniului aviației private vor face diferența în obținerea unei poziții ca Șef de Cabină și ascensiunea ta în carieră, ca trainer. Un instructor trebuie să fi avut cel putin experiența unui post ca manager la clasa întâi si chiar pe private jet-uri.

Laura Misu a fost pregătită și a zburat mai mult de 10 tipuri de aeronave. Deși a început să zboare într-o companie de linie, a continuat să zboare pentru o companie de 5 stele. A zburat și la un low cost, insă ca Senior Crew. Locuind în Orientul Mijlociu a avut posibilitatea să opereze și zboruri VVIP în regim Freelance pentru deținătorul unui avion privat cu baza în Dubai. De aici cariera ei a luat avânt spre două linii private de top, din Arabia Saudită, culminând cu poziția de Senior Flight Attendant pentru una dintre cele mai mari companii private din lume. Datorită acestei experiențe complete s-a încadrat perfect ca assist-trainer la cursurile noastre de Silver Service pentru viitori Corporate sau VVIP Flight Attendants. De mai bine de un an, Laura, împreună cu mine, oferă cunoștințe necesare promovării oricărui interviu la o companie aeriană privată tocmai pentru că știe despre ce vorbește. Suntem SINGURII traineri din Romania care avem o astfel de experiență! Laura este SINGURUL trainer din Romania care a zburat pe private jet-uri, activitate care completează perfect experiența mea ca echipaj de elită pe zboruri VIP și Senior Recruiter în aviația privată recunoscut internațional. La cursuri știm despre ce vorbim pentru că am fost acolo, printre ultra elite, servind VVIP-uri, îndrumând echipajul cum să aranjăm un trolley, dar și cum să ajustăm un serviciu pe un zbor de 45 de minute. Stim cu ochii închiși cum să aranjăm absolut toate echipamentele, ce să comandăm de la catering, la ce temperatură încălzim anumite produse și ce înseamnă cu adevărat un Silver Service.

Tipuri de aeronave zburate:
 • Gulfstream G550
 • Gulfstream G450
 • Gulfstream G650
 • Legacy 500 by Embraer
 • Embraer 505 Phenom 300
 • Hawker x900
 • Bombardier Challenger
 • Boeing family (B737-800, B737-700, B737-300, B707, B777-200 LR, B777-300 ER)
 • Airbus family (A330-200, A330-300, A340-600, A321, A320 , A319, A318-111, A 310-325)
 • ATR 42-500 și ATR 72-500
 • AN-24
 • Bac 1-11.

Toate cursurile premium și training-urile VIP online și offline pe care le implementăm respectă un set de reguli care vor face și succesul cursanților noștri posibil: informații selecționate atent, ancorate în realitate, timp minimal investit în pregătirea ta, acces la informații unice in house, un curriculum excepțional și sesiuni de coaching și dezvoltare personală pentru a preveni orice anxietate de dinaintea unui interviu. Misiunea Laurei e simplă, iar eu cred cu tărie în ea: maximizarea nivelului educațional, comportamental și emoțional al tuturor celor care aleg aviația privată și meseria de VIP Cabin Crew!