Viata ca stewardesa

Cum a fost la inaugurarea sediului nostru din Bucuresti

Cum a fost la inaugurarea sediului nostru din Bucuresti

Spre bucuria noastra, pe 27 august am inaugurat sediul din Bucuresti, asa cum stim noi sa o facem cel mai bine: prin munca. Am intampinat stewardesele dornice sa intre in aviatia VIP, de elita, intr-un spatiu nou, propice invatarii. In urmatoarele zile tot aici am sustinut si Cursul Starter. Pentru a doua oara, Cursul Premium VIP de Silver Service a fost rezervat in TOTALITATE, dupa cel organizat in luna iunie tot la Bucuresti. Cursanti cu sau fara experienta de zbor s-au pregatit alaturi de noi pentru a intra in aviatia comerciala sau privata, in functie de optiunea fiecaruia. Printre cursantele din luna august se numara persoane care deja au activat pentru companii private VIP, dar si la companii precum Qatar Airways, SmartLynx, Ryanair, Emirates, Gulf Air, BH Airline si Kuwait Airways.

Cursurile marca NicoletaGherman.Ro urmeaza un program adaptat interviurilor la care urmeaza sa participe cursantii.

Cursantii nostri au exersat nu doar vorbitul in public, dar si ce au de facut in cazul unui video-interviu. Participantii au avut ocazia sa se implice in jocuri de creativitate, in grup sau individual, sa se puna in rolul de insotitor de bord care activeaza in aviatia privata sau comerciala si sa rezolve anumite situatii. Cu totii au invatat cum sa abordeze fiecare etapa a selectiei si cum sa se adreseze echipei de recrutare, cat mai coerent, in limba engleza.

Cursurile s-au desfasurat intr-o atmosfera atipica, inconjurati de masca si dezinfectant.

Desi am purtat cu totii masca mai bine de 8 ore in fiecare zi, procesul de invatare s-a desfasurat intr-o atmosfera relaxata la noul nostru sediu. Partea de teorie a alternat cu practica pentru a fi sigure, atat Laura, cat si eu, ca toata lumea a inteles cum sa aplice informatiile primite in cadrul cursurilor. Ca de fiecare data, ne-am asigurat la cursul VIP ca fiecare cursanta exerseaza partea de plating si servit, lucru care a prelungit durata cursului cu aproape 3 ore.

Invitata de la cursul de Silver Service, Laura Misu, impreuna cu trainerul Nicoleta Gherman – adevarati mentori pentru noua generatie de stewardese

Laura, invitata noastra speciala si Nicoleta, trainer-formator au pus la dispozitia participantelor de la cursul de Silver Service echipamente si produse folosite in aviatia VVIP, precum caviar Beluga, Melba toast, foie gras. Manualul si alte materiale didactie au fost furnizate fiecareia dintre ele pentru ca educatia este un proces continuu, care nu inceteaza dupa curs. Asadar, ne-am bucurat ca la nici o ora de la incheierea cursului sa primim poze de la una dintre cursante care deja exersa acasa un dinner table set-up.

Cursantii nostri au incheiat pregatirile multumiti si increzatori ca isi vor schimba cariera.

Ne dorim sa educam o intreaga generatie de viitori insotitori de bord care sa se ridice la standarde de 5*, care sa fie ca noi, de nota 10. Ca atare, am programat si mai multe cursuri in lunile care urmeaza, atat la Cluj, cat si la Bucuresti:

CLUJ-NAPOCA:
BUCURESTI: