Viata ca stewardesa

Cum a fost la Cursul Premium VIP de Silver Service

Cum a fost la Cursul Premium VIP de Silver Service

Acum o saptamana am sustinut un nou Curs Premium VIP de Silver Service pentru aviatia privata. A fost un curs SUPRA REZERVAT, fiind necesara reprogramarea altor cursante pentru urmatoarele cursuri care vor fi organizate in Cluj (18 iulie) si Bucuresti (27 august). Am fost placut surprinse, atat Laura, invitata noastra, cat si eu, sa primim un interes atat de mare in ceea ce priveste acest tip de workshop, in conditiile actuale ale pandemiei. Cu toate acestea, cele 10 cursante ale noastre, venite de la companii aeriene comerciale si private au partipat pentru a face un upgrade carierei lor catre aviatia VVIP. Avand majoritatea experienta de zbor la companii precum SmartLynx, Qatar Airways, Blue Air, Emirates, Avantiair, flynas, Kuwait Airways, Aer Lingus s-au prezentat cu multa incredere si curiozitate.

Cursul a inceput cu predarea partii de teorie, pentru care am pregatit un manual extrem de detaliat. Unele cursante au optat pentru a face pozele profesionale in aceeasi zi, in pauza. Fotografiile au fost facute cu indemanare de Daniel Costache (http://fotodaniel.ro), sub atenta indrumare a Laurei, invitata noastra speciala. Fiecare cursanta a primit informatii pretioase despre poze, avand in vedere ca am realizat CV-ul lor inca dinaintea cursului. Asadar, cu o mapa premium, perfecta, cursantele noastre au primit deja 5 posturi VIP pentru care sa aplice.

Partea de practica a fost asteptata cu mare interes  de toata lumea. Am selectat cadrele de mai jos ca exemplu, căci experiența a fost foarte plăcută și valoroasă, iar momentele interesante au fost mai multe decât poți vedea. Cu aceasta ocazie tin sa ii multumesc si Laurei Madalina Misu, care a acceptat pentru a doua oara sa fie invitata noastra. Experienta ei de peste 20 ani in aviatie, din care majoritatea la companii private VVIP, si-a lasat amprenta asupra informatiilor primite. Sfaturile sale au fost extreme de importante, iar informatiile unice primite, asa cum ne-au declarat cursantele, nu le-au mai gasit nicaieri.

Despre curs pot spune faptul că toata lumea a fost de acord ca iti schimba foarte mult perceptia despre ce inseamna aviatia privata. Sub indrumarea noastra, stewardesele prezente in sala au realizat faptul ca trebuie sa vorbesti, sa servesti si sa te comporti intr-un anumit fel la bordul avioanelor private jet. A fi naturala, faptul ca este important sa zambesti, ca trebuie sa pastrezi spatial personal al VVIP-ului si multe alte detalii le-au facut sa inteleaga ce au de facut atunci cand ai pasageri de elita la bord.

Laura Misu & Nicoleta Gherman, mentorii noii generatii de insoitori de bord VVIP

Desi pentru practica erau alocate inca 4 ore, am incheiat cursul dupa aproape 6 ore, seara tarziu. Ne-am dorit ca dupa o recapitulare detaliata a teoriei, cursantele sa aranjeze mancarea pe farfurii, sa invete cum se toarna vinul in pahar, sa aranjeze masa si sa serveasca VIP-ul. Informatia a fost foarte condensata, dar cu exemple la fiecare pas care le-au ajutat sa inteleaga mai bine teoria. Sub atenta indrumare a trainer-ului Nicoleta Gherman, cursantele au invata ce inseamna sa fii organizata in galley (bucataria avionului), cum sa pregatesti produsele si cum sa le aranjezi pe farfurii. Produsele exclusiviste folosite, precum caviarul Beluga, au adus un plus valoare cursului nostru.

Fetele au avut parte de o activitate antrenanta, avand de raspuns la anumite cerinte ale oaspetelui nostru VIP. Abordarea dinamica a tinut pe toata lumea atenta, cursantele uitand pentru 3 ore de pauza. La sfarsitul cursului, participantele au plecat cu notiuni premium, un limbaj comun, cunostinte si abilitati noi, pe care le vor folosi in viitor ca stewardese V/VIP. V-am pregatit toate aceste poze reprezentative pentru a intelege mai bine de ce cursurile noastre premium sunt unice nu doar in Romania, cat si in Europa de Sud-Est!

Pentru a te pregati pentru meseria de insotitor de bord in regim V/VIP, te asteptam la Cursul VIP de Silver Service organizat pe 18 iulie in Cluj-Napoca si pe 27 august, in Bucuresti. De asemenea, oferim GRATUIT Manualul de Silver Service pentru Aviatia VVIP pentru a-ti imbunatati cunoștințele in aviatia privata si serviciul de argint.