Recrutari

Etihad Airways recruteaza insotitori de bord la Bucuresti!

Etihad Airways recruteaza insotitori de bord la Bucuresti!

Etihad Airways a anuntat o noua recrutare de insotitori de bord care va avea loc in Bucuresti. Data exacta va fi anuntata in perioada care urmeaza. Interviul este de tip Assessment Day si puteti aplica aici:
https://careers.etihad.com/job/Abu-Dhabi-Cabin-Crew-Romania-Bucharest-Assessment-Center/532319922/

Alte interviuri vor avea loc si in Serbia, Germania, Belgia, Italia, Marea Britanie, Olanda, Franta, Spania, Portugalia si Grecia. Mai multe detalii despre aceste recrutari aveti aici.

Cerințele companiei sunt următoarele:
  • Educație minimă: Diplomă de liceu
  • Minim 21 de ani
  • Fluentă în limba engleză (orice altă limbă străină cunoscută este considerată un avantaj)
  • Capabil să înoti
  • Sa poti ajunge cu mana dreaptă la 2,10 m, fără pantofi, pe vârfuri
  • Sa nu ai tatuaje sau piercinguri vizibile când vei purta uniforma (nu sunt permise nici bandajele, nici acoperirea cosmetică) și ai un aspect fizic plăcut
  • Fără cazier
Te invit să te pregătești pentru acest interviuri alături de Nicoleta Gherman, trainerul care a pus in Romania bazele cursului de pregatire pentru interviul cu ORICE companie aeriana. La Cursul Starter care va avea loc in Cluj (29.11-01.12) vei exersa alaturi de un recrutor international, în limba engleză, toate probele date la interviu. Totodata ți se va corecta CV-ul, pentru a te prezenta 100% pregătit la selectie. Daca nu poti ajunge in Cluj-Napoca, avem pregatite workshop-uri online si sesiuni speciale de Private coaching.

Pentru a participa la interviu, trebuie să aplici pe siteul liniei aeriene si doar daca primesti o invitație vei putea sa te prezinti la ziua de evaluare (AD) organizata de echipa de recrutare. Pentru informații suplimentare și viitoare date de recrutare, urmareste site-ul oficial al companiei aeriene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *