Recrutari

4-14 decembrie: Interviuri Wizz Air de tip AD si OD la Timisoara, Bucuresti, Iasi si Chisinau

4-14 decembrie: Interviuri Wizz Air de tip AD si OD la Timisoara, Bucuresti, Iasi si Chisinau

Wizz Air a anunțat pentru luna decembrie selectii de insotitori de bord care vor avea loc in diferite orase din tara noastra si Republica Moldova.

Assessment Days:

La Assessment Day doar cei care aplica online si primesc invitatie vor fi acceptati sa participe la urmatoarele recrutari:

  • in Iasi – pe 4 decembrie
  • in Bucuresti – pe 12 decembrie.

Open Day: Timisoara, pe 6 decembrie, la Hotel Timisoara, str. Mărășești 1-3, Timișoara.

Recrutare OD pentru baza din Republica Moldova:
Chisinau – 14 decembrie (Jolly Alon Hotel and Business Center, str. Maria Cibotari nr. 37)

Toate interviurile incep la ora 9:00 si sunt de tip Open Day. Pentru mai multe detalii, consultă pagina web Work with us.

Condițiile de angajare la această companie aeriană low cost sunt:

– Vârsta peste 18 ani;
– Pașaport valid și diplomă de bacalaureat;
– Fluent în engleză;
– Să știi să înoți.
– Să nu fi participat in ultimele 3 luni la nici un interviu Wizz Air.

Wizz Air a avut primul zbor în 2004, din Katowice. Baza este la Budapesta, iar directorul general executiv încă de la început este József Váradi. În prezent, Wizz Air oferă peste 600 de rute și dispune de 25 de baze operaționale în Austria, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Georgia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Polonia, România (București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Sibiu și Timișoara), Serbia, Regatul Unit și Ucraina. Treptat a devenit cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și are peste 3000 de angajați. Wizz Air a fost numită cea mai valoroasă linie aeriană a anului 2016 (2016 Value Airline of the Year) de Air Transport World, o revistă de specialitate din domeniu. Compania furnizează pe zbor servicii de catering contra cost. Deține o flotă tânără, alcătuită din avioane Airbus, A320 și A321.

Avem cursanti selectati de peste 55 de companii aeriene internationale. Daca doresti sa treci cu brio de un astfel de interviu si sa ai un CV perfect, te invit sa urmezi online sau offline Cursul Special Training sau Private Coaching organizate zilnic, la cerere. Vei avea ocazia să te pregătești alături de singurul trainer-formator din România activ în aviația comercială și privată, având totodată experiență ca recrutor de însoțitori de bord.

Foto: Raluca, fosta cursanta, in prezent stewardesa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *