Recrutari

CUM S-A DESFASURAT AZI INTERVIUL AVION EXPRESS DE LA BUCURESTI

CUM S-A DESFASURAT AZI INTERVIUL AVION EXPRESS DE LA BUCURESTI

La interviul pe care l-am organizat azi in parteneriat cu linia aeriana Avion Express din Lituania s-au prezentat 75 de candidati, dupa o preselectie amanuntita a sute de dosare primite. Candidatii prezenti au venit nu doar din Romania, dar si din Canada, Anglia si Italia. Majoritatea dintre acestia sunt candidati cu experienta de zbor la companii precum Air Canada, Etihad, Primera Air, SmartLynx, SmartWings, Blue Air. Participantii au fost intampinati de catre Nicoleta Gherman, reprezentantul exclusiv si coordonatoarea de recrutare pe Romania a liniei Avion Express. Cei doi recrutori trimisi de companie au prezentat timp de o ora, in detaliu, oferta companiei (baze de operare, oferta financiara pentru echipajul junior, senior si Sefi de cabina).

10:30, proba 1: Test scris la limba engleza

Candidatii  au fost impartiti in doua grupe, fiecare grupa sustinand pe rand testul scris. Testul s-a bazat pe gramatica (verbe frazale, expresii, timpuri verbale etc.) cu variante de raspuns si a fost de nivel mediu. Pentru cele 50 de exercitii timpul de lucru a fost de 30 de minute. Echipa de recrutare a fost deosebit de incantata sa constate ca toti participantii au intrunit punctajul de trecere.

11:35, proba 2: Interviu final

Rand pe rand, candidatii au sustinut si aceasta proba in cadrul careia s-a urmarit nu doar modul de comunicare, ci si comportamentul si modul de a reactiona la stress. Cei care nu aveau un atestat de insotitor de bord si nici experienta au primit intrebari tipice, referitoare la posturile anterioare si experienta de viata. In schimb cei care au avut tangenta cu aviatia au primit 1-2 intrebari suplimentare din proceduri aplicate la bord in cazuri de urgenta si situatii anormale. Interviul a durat fix pana la ora 18:00 si ma bucur ca printre finalisti se numara foarte multi cursanti de-ai mei.

Raspunsul final va fi transmis in decursul zilei de maine celor 20 de viitori angajati Avion Express. Candidatii cu experienta vor incepe trainingul de conversie (noua zile lucratoare) pe 11 noiembrie, in Villnius (Lituania). Succes tuturor!
  • Daca nu ai trecut mai departe, nu renunta! Te asteptam la cursul nostru pentru a te pregati pentru urmatoarele interviuri si sa exersezi in detaliu TOATE probele. Cursul Starter va avea loc intre 8-10 noiembrie in Bucuresti. Pentru mai multe detalii, acceseaza acest link: https://nicoletagherman.ro/curs-starter/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *