Recrutari

4-28 noiembrie: Interviuri Wizz Air in Romania si Republica Moldova

4-28 noiembrie: Interviuri Wizz Air in Romania si Republica Moldova

Wizz Air a anunțat pentru luna noiembrie selectii de insotitori de bord care vor avea loc in diferite orase din tara noastra si Republica Moldova, pentru bazele din aceste doua tari, dar si din Ungaria. Aceasta vor fi organizate dupa cum urmeaza:

Chisinau – 4 si 21 noiembrie (Jolly Alon Hotel and Business Center, str. Maria Cibotari nr. 37)

Bucuresti – 7 noiembrie (Vienna House Easy Airport Hotel, Calea Bucurestilor nr. 283, Otopeni)

Cluj-Napoca – 28 noiembrie (Hotel Ramada, Calea Turzii nr. 43-49, Cluj-Napoca)

Recrutari pentru baza din Budapesta, Ungaria:
Baia Mare – 27 noiembrie (Hotel Mara, Blvd. Unirii nr. 11, Baia Mare)
Oradea – 11 noiembrie (Continental Forum Hotel, Aleea Strandului nr. 1, Oradea)
Peste 25 de cursanți zboară acum pentru Wizz Air. Dacă dorești să te pregătești pentru următoarele interviuri și să îți faci o carieră în aviație, te invit să urmezi Cursul Starter .În cadrul acestor cursuri vei exersa în limba engleză toate probele date la interviul Wizz Air și alte companii de renume care recruteaza in aceasta perioada. Totodata ți se va corecta CV-ul, pentru a te prezenta 100% pregătit la selectie. Daca nu poti ajunge in aceste doua orase, avem pregatite workshop-uri online si sesiuni speciale de Private coaching.

Toate interviurile incep la ora 9:00 si sunt de tip Open Day. Pentru mai multe detalii, consultă pagina web Work with us.

Condițiile de angajare la această companie aeriană low cost sunt:

– Vârsta peste 18 ani;
– Pașaport valid și diplomă de bacalaureat;
– Fluent în engleză;
– Să știi să înoți.
– Să nu fi participat in ultimele 3 luni la nici un interviu Wizz Air.

Wizz Air a avut primul zbor în 2004, din Katowice. Baza este la Budapesta, iar directorul general executiv încă de la început este József Váradi. În prezent, Wizz Air oferă peste 600 de rute și dispune de 25 de baze operaționale în Austria, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Georgia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Polonia, România (București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Sibiu și Timișoara), Serbia, Regatul Unit și Ucraina. Treptat a devenit cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și are peste 3000 de angajați. Wizz Air a fost numită cea mai valoroasă linie aeriană a anului 2016 (2016 Value Airline of the Year) de Air Transport World, o revistă de specialitate din domeniu. Compania furnizează pe zbor servicii de catering contra cost. Deține o flotă tânără, alcătuită din avioane Airbus, A320 și A321.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *