Recrutari

Frenchbee recruteaza insotitori de bord care detin atestat EASA

Frenchbee recruteaza personal care detine atestat EASA pentru bazele din Paris, Insulele Reunion si Tahiti.

Frenchbee, companie aeriană franceză low-cost, care opereaza zboruri lung curier recruteaza personal care detine atestatul de membru al echipajului de cabina, vorbitor doar de limba engleza. Procesul de recrutare debuteaza cu preselectia dosarelor online urmat de Assessment Day pentru cei invitati la interviu.

Documente necesare sunt CV, pasaport valabil, atestat si certificat medical de echipaj valabile si diploma de bacalaureat.

Calificari obligatorii:

  • peste 18 ani
  • diploma de bacalaureat
  • Fluent in limba engleza, iar cunostintele unei alte limbi straine vor fi considerate un avantaj
  • Minim 6 luni de experienta in munca cu clientii.

Detinatorii companiei Air Caraïbes au lansat in 2016 compania French Blue, in prezent redenumita Frenchbee. Sediul este pe aeroportul Paris Orly si operează zboruri între Franța și destinațiile turistice din întreaga lume. In acest moment linia aeriana detine 3 avioane Airbus A350-900 cu doua clase operationale (35 locuri la business si 376 locuri la clasa economic). Pentru a aplica, urmeaza link-ul: https://www.frenchbee.com/fr/recrutement. Conform unor informatii primate de echipa noastra, interviurile vor avea loc pe 6 si 7 noiembrie, in Franta.

Exersarea probelor de la recrutare si cum sa raspunzi intrebarilor adresate la interviul final vor fi rezolvate pas cu pas in cadrul Cursului Starter desfasurat intre 18-20 octombrie in Cluj si 8-10 noiembrie in Bucuresti. Sunt trainerul care a creat si implementat in Romania conceptul de curs intensiv de pregatire pentru interviu si va invit ca timp de 3 zile sa va pregatiti intens pentru succes. Detalii aici:
https://nicoletagherman.ro/curs-starter/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *