Recrutari

Recrutari Emirates: 17-22 Noiembrie, la Cluj, Brasov si Sibiu

Recrutari Emirates: 17-22 Noiembrie, la Cluj, Brasov si Sibiu

Inainte ca recrutarile Emirates din octombrie sa inceapa, linia aeriana araba a si anuntat inca trei recrutari pentru aceasta toamna, in Transilvania:

  • 17 noiembrie – Cluj-Napoca (Opera Plaza Hotel, Str. General Traian Mosoiu nr. 10-12, Cluj-Napoca)
  • 19 noiembrie – Brasov (Hotel: Kronwell Brasov, Bvd. Gării, nr. 7)
  • 22 noiembrie – Sibiu (Hotel: Hilton Sibiu, str. Padurea Dumbrava, nr. 1)

Fiind vorba de interviuri de tip Open Day, orice persoană poate participa, dacă îndeplinește condițiile impuse de companie. Mai multe detalii despre acest job poți găsi pe site-ul Emirates. Interviurile incep la ora 09:00 a.m. Pentru a te prezenta la interviu, NU trebuie sa te inregistrezi pe site-ul companiei, ci sa indeplinesti anumite conditii de angajare:

  • varsta minim 21 de ani
  • sa detii diploma de bacalaureat
  • minim 1 an experienta anterioara in domeniul Servicii Clienti
  • fluenta in limba engleza
  • apt de zbor si fara probleme medicale majore
  • inaltime de minim 160 cm si sa poti sa atingi, pe varfuri, cu mana intinsa minim 212 cm
  • mapa de prezentare sa contina CV-ul tau in limba engleza si o fotografie.

Probele de la interviul Emirates sunt complexe si includ mai multe jocuri de grup. Aceste probe le vom discuta si rezolva in cadrul cadrul Cursului Starter desfasurat intre 4-6 octombrie in Bucuresti si 18-22 octombrie in Cluj-Napoca. Pentru cei care nu pot participa la trei zile de curs, avem pregatit si un Special Training dedicat recrutarii Emirates, care va avea loc pe 18 Octombrie in Cluj-Napoca. Inscrieri aici:
https://nicoletagherman.ro/curs-special-training/

*Daca nu poti ajunge la cursurile din Bucuresti sau Cluj, poti urma unul din Cursurile online de Private Coaching. In cadrul fiecarui curs vom avea grija sa iti corectam/editam CV-ul si pozele, astfel incat sa te prezinti cu un dosar complet la interviu. Toate cursurile sunt predate de singurul formator acreditat din Romania cu o vasta experienta ca stewardesa la o companie de 5*, expert in recrutare si trainer pentru viitori insotitori de bord. In cadrul unei pregatiri private toata atentia trainerului va fi concentrata doar asupra pregatirii tale individuale pentru a exersa intensiv in limba engleza cum sa te prezinti in fata recrutorilor si cum sa rezolvi toate probele specifice selectiilor Emirates. Cursul se desfasoara in limba engleza, cu explicatii date si in limba romana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *