Recrutari

19 noiembrie 2019: TAROM recrutează 15 însoțitori de bord

19 noiembrie 2019: TAROM recrutează 15 însoțitori de bord

Compania aeriană națională TAROM angajează 15 însoțitori de bord după mai bine de un an de zile. O bibliografie a fost pusă la dispoziția candidaților în vederea pregătirii pentru interviu. Lista completă o ai aici: https://www.tarom.ro/sites/default/files/anunt_recrutare_insotitor_de_bord.pdf Totodată v-am pregătit 300 de întrebări care pot fi date la astfel de interviuri, lista pe care o gasiți aici.

Probele concursului sunt:

-CV drop

– test scris la limba engleză

– test scris la specialitate

– interviu final care include și proba de grup.

Condiții de angajare:

 • Deținător al unei diplome de bacalaureat si a Atestatului EASA de Membru al Echipajului de Cabină
 • Fluență în limba engleză
 • Certificat medical valabil.
Acte necesare pentru depunerea dosarului:
 • CV
 • Copie Atestat EASA, a diplomei de Initial, a raportului medical și a ultimului simulator (dacă deții unul)
 • Copie diplomă de bacalaureat
 • Copie act de identitate
 • Recomandări
 • Cerere de participare la interviu completată
 • Declarația privind acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

Actele se pot trimite pe email la adresa cariera@tarom.ro pană pe data de 17 septembrie inclusiv, cu subiectul “insotitor de bord” sau personal la sediul firmei TAROM din Otopeni (Calea Bucureștilor nr. 224F, et. 2, camera 224) tot pana la această dată.

Update, 14 noiembrie: Au inceput sa fie trimise primele invitatii la interviul care va avea loc pe 19 noiembrie la Hilton Garden Inn Bucharest Airport Hotel (Blvd. Aeroportului, nr. 13, Otopeni). Selectia va incepe la ora 13:00 si se vor sustine doua teste scrise, la limba engleza si specialitate. Candidatii sunt rugati sa prezinte Cartea de Identitate (buletinul).

*Foto: Google Images

***Dacă dorești să te pregătești pentru următoarele interviuri și să îți faci o carieră în aviație, te invit să urmezi unul din cursurile marca „NICOLETAGHERMAN.RO. În cadrul acestor cursuri vei exersa în limba engleză și romană toate probele date la interviu și ți se va corecta CV-ul, pentru a te prezenta 100% pregătit pentru recrutare. Cursurile sunt organizate în Cluj-Napoca, online sau în cadrul unor sesiuni speciale de Private Coaching. Pentru mai multe detalii, accesează pe site secțiunea Cursuri.

✈

16 thoughts on “19 noiembrie 2019: TAROM recrutează 15 însoțitori de bord

 1. Buna ziua, oare dupa cat timp dupa ce se incheie depunerea dosarelor incep sa sune pt invit la concurs? Aveti cumva idee? Sau stiti cand ar fi concursul? Va multumesc anticipat!

  1. Buna Ioana. Nu stiu o data aproximativa a interviului, insa din proprie experienta iti pot spune ca atunci cand am aplicat eu, cam dupa 2 saptamani am fost sunata si informata unde sa ma prezint, in ce sala si la ce ora. Succes!

 2. Buna ziua,

  Aveti idee cumva cand se va tine interviul de la Tarom sau daca au fost deja anuntate persoane pentru data interviului? Multumesc

   1. Buna seara,

    Ma scuzati ca va deranjez, aveti idee daca a fost cineva contactat pentru interviu?
    O seara placuta va doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *