Recrutari

INTERVIURI WIZZ AIR ÎN SEPTEMBRIE LA SIBIU SI BUCURESTI

INTERVIURI WIZZ AIR ÎN SEPTEMBRIE LA SIBIU SI BUCURESTI

Wizz Air a anunțat deja locațiile interviurilor de recrutare însoțitori de bord la noi în țară. Toate interviurile sunt de tip Open Day și vor începe la ora 9:00. Pentru mai multe detalii, consultă pagina web Work with us. Locațiile interviurilor sunt:

SIBIU (pentru baza din VIENA):

6 Septembrie 2019 – Ramada Hotel, Str. Emil Cioran nr. 2

BUCURESTI:

8 septembrie 2019 – Angelo by Vienna House Hotel, Calea Bucureștilor 283, Otopeni

Condițiile de angajare la această companie aeriană low cost sunt:

– Vârsta peste 18 ani;
– Pașaport valid și diplomă de bacalaureat;
– Fluent în engleză;
– Să știi să înoți.
– Să nu fi participat in ultimele 3 luni la nici un interviu Wizz Air.

Wizz Air a avut primul zbor în 2004, din Katowice. Baza este la Budapesta, iar directorul general executiv încă de la început este József Váradi. În prezent, Wizz Air oferă peste 600 de rute și dispune de 25 de baze operaționale în Austria, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Georgia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Polonia, România (București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Sibiu și Timișoara), Serbia, Regatul Unit și Ucraina. Treptat a devenit cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și are peste 3000 de angajați. Wizz Air a fost numită cea mai valoroasă linie aeriană a anului 2016 (2016 Value Airline of the Year) de Air Transport World, o revistă de specialitate din domeniu. Compania furnizează pe zbor servicii de catering contra cost. Deține o flotă tânără, alcătuită din avioane Airbus, A320 și A321.

*În imagine este și Raluca, fostă cursantă, în prezent stewardesă.

 Peste 20 de cursanți zboară acum pentru Wizz Air.
Dacă dorești să te pregătești pentru următoarele interviuri și să îți faci o carieră în aviație, te invit să urmezi unul din cursurile marca „NICOLETAGHERMAN.RO. În cadrul acestor cursuri vei exersa în limba engleză toate probele date la interviul Wizz Air și ți se va corecta CV-ul, pentru a te prezenta 100% pregătit pentru recrutare. Cursurile sunt organizate în Cluj-Napoca, online sau în cadrul unor sesiuni speciale de Private Coaching. Pentru mai multe detalii, accesează pe site secțiunea Cursuri.✈

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *