Viata ca stewardesa

De la Ecuator la Pol – Layover la Manchester

De la Ecuator la Pol – Layover la Manchester

N-am sa mint si sa va spun cat de multe am vazut in Manchester. Ca si stewardesa, intr-un layover de o zi, maxim 36 de ore, abia apucam sa ma odihnesc dupa zbor, de altfel foarte solicitant (cu pasageri a caror dialect de abia il intelegeam: water – pronuntat de ei suna oaă). Ca atare, mai bine de jumatate din timpul de odihna se ducea la somn, iar in restul orelor mergeam de obicei cu echipajul in oras la cina sau la cumparaturi. Ne incheiam seara intr-un pub, cu o bere si o poveste despre…aviatie.

Insa atunci cand prietena mea buna, solomoneza Junita s-a reintors la casa ei din Manchester, am preferat sa petrec cat mai mult timp cu ea si bebelusul nou nascut. Asa am reusit sa vad putin mai mult din oras si sa imi dau seama ce arhitectura frumoasa are orasul si nu doar restaurante. Intr-adevar, m-a cucerit mancarea fish and chips, insa m-am lasat purtata prin oras pe micile stradute si am admirat locuri absolut superbe. Pozele vorbesc de la sine.

Insa data viitoare nu am sa ratez o vitiza Muzeul de Stiinta si la cel al fotbalului, o tura pe stadionul Manchester si sa vad interiorul Primariei. It’s a promise!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *