Recrutari

17 IULIE: Open Day Emirates la Bucuresti

17 IULIE: Open Day Emirates la Bucuresti

Emirates si-a facut un obicei in a recruta lunar insotitori de bord din Romania. Dupa Open Day-ul din acest weekend, unde au fost prezenti 101 candidati, o noua selectie va avea loc pe 17 iulie. Te poti prezenta la recrutare la ora 9 fix, la urmatoarea locatie:

Hilton Garden Inn Bucuresti Old Town, Str. Doamnei nr. 12, sectorul 3.

NU ai nevoie sa aplici pentru aceasta selectie si nici NU ai nevoie de invitatie. Mai multe detalii despre posturile de cabin crew gasesti pe site-ul companiei: https://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/

Pentru a obtine postul mult dori, cerintele de angajare la aceasta companie araba sunt:
  • minim 21 de ani
  • sa ai Diploma de bacalaureat
  • cel putin un an de experienta anterioara in customer service
  • sa atingi cu bratul 212 cm, decult/a, ridicat pe varfuri si sa ai 160 cm inaltime personala minima
  • fluenta in limba engleza.

Documentele necesare care se cer sa le prezinti in ziua interviului sunt CV-ul in limba engleza, copie dupa ultima diploma de studii si o fotografie color.

Pentru a face parte din echipa Emirates, trebuie sa dai dovada de o personalitate plăcută, o comunicare excelentă în limba engleză și competente de interactiune in grup. Experiența de lucru în domeniul de servicii clienți, ospitalitate, hotelier, aeroportuar și industria de turism este un avantaj, dar nu este o necesitate.

Daca doresti sa treci cu brio de acest interviu si sa iti faci o cariera in aviatie, te invit sa urmezi Cursul de Private coaching organizat in aceasta perioada online si offline. Pentru mai multe detalii, acceseaza sectiunea Cursuri de pe site-ul nostru.

Foto: EK social media