Recrutari

7 aprilie: Recrutare Emirates la Bucuresti

7 aprilie: Recrutare Emirates la Bucuresti

Emirates vine si in aceasta luna in Romania, pentru organizarea unui interviu de tip Assessment Day. Selectia va avea loc la Bucuresti pe 7 aprilie, iar candidatii se vor putea prezenta la hotelul Novotel in baza unei invitatii primite pe email. In invitatie este specificata ora la care va incepe interviul pentru grupul din care faci parte.

Aplica in cel mai scurt timp pe site-ul companiei, aici: https://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/?gad=1&gclid=Cj0KCQjwnMWkBhDLARIsAHBOftpqoe7PQIkz-PmZeGHhL2ciuKrkdk0Iz8wqMuEGQrw1SUvdnFg4r50aApLfEALw_wcB

Pentru a te angaja la Emirates, cerintele de angajare sunt:
  • minim 21 de ani
  • sa ai Diploma de bacalaureat
  • cel putin un an de experienta anterioara in customer service
  • sa atingi cu bratul 212 cm, decult/a, ridicat pe varfuri si sa ai 160 cm inaltime personala minima
  • fluenta in limba engleza.

Documentele necesare care se cer sa le prezinti in ziua interviului sunt CV-ul in limba engleza, copie dupa ultima diploma de studii si o fotografie color.

Pentru a face parte din Emirates, trebuie sa dai dovada de o personalitate plăcută, o comunicare excelentă în limba engleză și competente de interactiune in grup. Experiența de lucru în domeniul de servicii clienți, ospitalitate, hotelier, aeroportuar și industria de turism este un avantaj, dar nu este o necesitate.

Daca doresti sa treci cu brio de aceste interviuri si sa iti faci o cariera in aviatie, te invit sa urmezi Cursul de Private coaching organizat in aceasta perioada online si offline. Pentru mai multe detalii, acceseaza sectiunea Cursuri de pe site-ul nostru.

Foto: EK social media