Viata ca stewardesa

Cum a fost la interviul Air Arabia din Barcelona

Cum a fost la interviul Air Arabia din Barcelona

In ultimele luni am mai organizat mai multe recrutari de piloti si insotitori de bord pentru compania araba Air Arabia. In aceasta luna insa am organizat in Europa, mai exact la Barcelona, primul interviu pentru aceasta importanta companie aeriana araba. Aceasta selectie a fost deschisa atat cursantilor scolii Just2Fly, cat si altor persoane fara experienta si fara atesat.

Preselectia

Adina Miu si Nicoleta Gherman, stewardese cu experienta vasta de zbor si recrutare, au lucrat intens pentru a acorda atentia cuvenita zecilor de CV-uri primite din toate colturile Spaniei. Pe lista scurta au fost puse 25 de CV-uri. Dintre acestea, 17 candidati au fost chemati la a doua faza la interviului fata in fata, in Barcelona. Training-ul initial este programat incepand cu data de 10 august 2023.

Cu ocazia acestor evenimente am organizat mai multe cursuri de private coaching online, dar si offline. Pregateste-te si tu pentru urmatoarele interviuri: https://nicoletagherman.ro/curs-special-private-coaching/

Cum s-a desfasurat ziua de Assessment Day

Ziua de Assessment Day au inceput ca de fiecare data printr-o prezentare a companiei aeriene si a beneficiilor oferite viitorilor angajati. Colega noastra, Adina Miu, a continuat cu interviuri individuale, fata in fata. In final, 10 candidati vor avea in curand ocazia sa sustina interviul final cu reprezentantii de la Air Arabia. Faza finala se va desfasura in exclusivitate online, pentru toti candidatii nostri.

Alte interviuri fata in fata

Incepand cu luna august 2023 vom demara un proces amplu de recrutare fata in fata, la Cluj si Bucuresti, atat pentru Air Arabia, cat si pentru alte companii aeriene cu care colaboram. Interviurile vor fi in baza unei invitatii, asadar trimite CV-ul tau in limba engleza insotit de poza la contact@nicoletagherman.ro cat mai curand.

Poze: album personal