Recrutari

8-16 martie: Recrutam insotitori de bord pentru Air Arabia!

8-16 martie: Recrutam insotitori de bord pentru Air Arabia!

Selectiile online de cabin crew pentru Air Arabia sunt deschise pentru luna martie 2023! Oferim sanse de angajare candidatiolor cu sau fara experienta de zbor la una dintre cele mai mari companii aeriene arabe. Suntem singurul Centru de training si recrutare din Romania care are contract direct de recrutare cu aceasta importanta companie araba. Avem deja 17 candidati selectati in 2022 prin intermediul serviciilor noastre, toti avand baze in Emiratele Arabe Unite.

Selectia se desfasoara exclusiv online, prin videocall si include:

*interviu de preselectie (30 min.): prezentare personala, teste de logica si matematica, teste de engleza si feedback

*interviu final (cu managementul companiei).

Cei interesati de posturile vacante sunt rugati sa trimita CV-ul insotit de o poza plan amplu la e-mail contact@nicoletagherman.ro cat mai curand. Se aplica o taxa de prestari servicii in cazul in care se semneaza contractul de angajare.

Iti oferim o pregatire completa pentru interviu in cadrul cursurilor organizate online si offline organizate zilnic si la cerere. In cadrul unui astfel de curs vei avea ocazia să te pregătești alături de Adina Miu si Nicoleta Gherman, recrutori si traineri activi în aviația comercială și privată.
Criterii de selectie:
 • Vârsta: minim 21-30 ani (F), 21-32 ani (M)
 • Greutate: proporționalâ cu înălțimea
 • Absolvent de liceu (NU se cere diploma de bacalaureat)
 • Limba: fluent în limba engleză, scris și vorbit (fluența în altă limba este un avantaj)
 • Ten curat, fără cicatrici sau tatuaje vizibile.
Compania ofera:
 • salariu competitiv de aproximativ 3900 €, in functie de orele de zbor si care include diurna pentru cazare la baza (Sharjah, Abu Dhabi sau Ras Al Khaima)
 • training gratuit, Initial si de Conversie, in UAE
 • cazare pe perioada trainingului
 • posibilitatea de promovare dupa 3 luni ca Sef de Cabina in baza unor examene scrise si interviuri
 • zboruri cu ramanere la destinatie (Polonia, Austria, Rusia, Malaezia, Nepal, Bangladesh etc.)
 • bilete de avion cu reducere.
Despre companie

Air Arabia este o companie low-cost cu sediul in Sharjah (UAE), fondata in 2003. Cu cele 55 de aeronave de tip Airbus A320 si A321 se operează zboruri către peste 150 de destinații din Asia, Africa de Nord și Europa. Compania are baze operationale in Emiratele Arabe Unite, Maroc, Armenia, Pakistan și Egipt.

Aceasta este al 48-a eveniment de selectie insotitori de bord pe care il organizam impreuna cu o companie de aviatie, in ultimii sapte ani. Suntem singurul centru din Romania care ofera training si recrutare pentru aviatia privata si comerciala. Avem peste 3000 de cursanti, multi dintre acestia fiind recrutati de peste 100 de linii aeriene din intreaga lume.

Foto: Simona & Stefania, foste cursante angajate de Air Arabia prin intermediul serviciilor noastre de recrutare