Viata ca stewardesa

Cum se desfasoara interviul Etihad Airways de la Bucuresti

Cum se desfasoara interviul Etihad Airways de la Bucuresti

LIVE DE LA ULTIMA ZI DE SELECTIE ETIHAD AIRWAYS

Interviul de tip Assessment Day organizat de Etihad Airways a inceput ieri, 19 decembrie 2022 si continua si azi. Selectia are loc in Bucuresti si a inceput de la ora 8 in ambele zile. Cursantii nostri au primit invitatie la recrutarea la care s-au prezentat 90 de candidati. Structura interviului a fost in mare parte pastrata in comparatie cu cel organizat in martie 2022. Participantii au avut de convins doi recrutori ca sunt potriviti pentru acest post. Din echipa Etihad Airways a facut parte Hamadi si Daniela, recrutori cu experienta vasta si de zbor la compania aeriana araba.

3 in 1: CV Drop + Grooming + Creativitate

Dupa prezentarea companiei, in cadrul careia au fost adresate cateva intrebari si audientei, candidatii au fost invitati in sala pentru a inmana documentele si apoi pentru a fi masurati. Dupa acesti pasi fiecare a extras un bilet pe care era notat un cuvant. Li s-a dat la dispozitie cateva minute pentru a crea un discurs in jurul acelui cuvant. Cei care nu s-au descurcat foarte bine au primit sansa de a vorbi despre un al doilea cuvant.

Daca nu ai trecut de acest interviu, nu renunta! Te asteptam la cursurile nostru pentru a te pregati de succes. Cursurile online, dar si pregatirile private pot fi organizate zilnic, la cerere. Pentru mai multe detalii, acceseaza paginahttps://nicoletagherman.ro/cursuri/
Test engleza

Toti candidatii au trecut de testul de engleza. Acesta are un nivel mediu de dificultate. (La interviurile anterioare acest test a avut loc online dupa interviul final.)

Exercitiu de grup

Aproximativ 30 de candidati au intrat la jocul de grup. Si de aceasta data, jocul de grup nu a mai avut ca subiect organizarea unui oras, ci a fost un joc cu tematica de supravietuire si salvare a anumitor tipuri de oameni. Recrutorii au urmarit modul in care au interactionat participantii, dar si cat de repede s-au adaptat la grup.

Interviul final este in desfasurare.

Interviurile finale pentru cei 25 finalisti sunt in desfasurare chiar la momentul publicarii acestui articol. Fiecare participant a fost informat ora la care sa se prezinte la hotelul Intercontinental, pentru a sustine si aceasta ultima proba individuala. Le tinem pumnii cursantilor nostri si nu numai. Acestia vor afla raspunsul final in maxim 2 saptamani.

Pregateste-te pentru urmatoarele interviuri si exerseaza in detaliu toate probelor.  Te asteptam la cursurile noastre offline, online sau la pregatirile private organizate zilnic, la cerere: https://nicoletagherman.ro/cursuri/