Recrutari

Peste 30 de interviuri anuntate de Wizz Air in Romania, pentru urmatoarele 3 luni

Peste 30 de interviuri anuntate de Wizz Air in Romania, pentru urmatoarele 3 luni

Dupa o serie de mai multe interviuri Wizz Air organizate in ultima perioada, compania a anuntat peste 30 de recrutari de insotitori de bord pentru perioada octombrie-decembrie. Wizz Air demareaza un amplu proiect de recrutare a 800 de cabin crew pana la finalul acestui an. Din cauza pandemiei, doar cei care prezinta dovada Green Pass vor fi acceptati sa participe la evenimentele de selectie. Această adeverintă atestă că deținătorul a fost vaccinat împotriva COVID-19, a primit un rezultat negativ la testul de depistare a infecției cu virusul SARS-CoV-2 sau s-a vindecat de acesta.

Open Days:
BUCURESTI – 8 & 20 octombrie, 5 & 25 noiembrie, 7, 13 & 17 decembrie, la Hotel Angelo Vienna House, Calea Bucurestilor 283, Otopeni09:00 A.M.
CLUJ-NAPOCA – 1 & 29 octombrie, 5 & 26 noiembrie, 8 & 14 decembrie, la Confort Hotel, Calea Turzii 48
BACAU – 20 octombrie, 6 & 9 decembrie la Hotel President, Bulevardul Ioniță Sandu Sturza nr. 11
IASI  5, 21 octombrie, 3, 7, 10 & 15 decembrie, la Hotel International, Str. Palat nr. 5A
TIMISOARA – 21 octombrie, 2 & 8 decembrie la Hotel Timisoara, str. Mărășești nr. 1-3
SIBIU – 8 octombrie, 13 noiembrie, 6 & 10 decembrie, la Hotel Ramada, “GAMMA hall”, str. Emil Cioran, nr. 2
CRAIOVA – 15 octombrie, 5 noiembrie, 4 & 17 decembrie, la Rexton Hotel, Str. Carol I nr. 49
ORADEA – 3 & 12 decembrie, la hotel Continental Oradea, Aleea Ștrandului nr. 1
09:00 A.M.

Toate selectiile sunt de tip Open Day si trebuie sa te prezinti cu CV-ul in limba engleza si certificatul de tip Green pass.

Avem peste 40 de cursanti selectati de Wizz Air. Daca doresti sa treci si tu cu brio de un astfel de interviu si sa ai un CV perfect, poti urma online sau offline urmatorul curs:
Cursul de Private Coaching, organizat la cerere. Vei avea ocazia să te pregătești alături de singurul trainer-formator din România activ în aviația comercială și privată, având totodată experiență ca recrutor de însoțitori de bord.

Pentru mai multe detalii despre posturile de la Wizz Air, intra pe pagina web a companiei, la sectiunea Work with us.

Condițiile de angajare la această companie aeriană low cost sunt:

– Vârsta minima 18 ani;
– Pașaport valid și diplomă de bacalaureat;
– Fluent în engleză;
– Să știi să înoți.

Despre companie:

Wizz Air a avut primul zbor în 2004, din Katowice. Baza este la Budapesta, iar directorul general executiv încă de la început este József Váradi. În prezent, Wizz Air oferă peste 900 de rute și dispune de zeci de baze operaționale în Austria, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Georgia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Polonia, România (București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Sibiu și Timișoara), Serbia, Regatul Unit, Ucraina etc. Treptat a devenit cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și are peste 3000 de angajați. Wizz Air a fost numită cea mai valoroasă linie aeriană a anului 2016 (2016 Value Airline of the Year) de Air Transport World, o revistă de specialitate din domeniu. Compania furnizează pe zbor servicii de catering contra cost. Deține o flotă tânără, alcătuită din avioane Airbus, A320 și A321.

Pregateste-te pentru interviu alaturi de noi! Cursurile de Special Training si Private Coaching te vor ajuta sa fii pregatit pentru succes!

Poza: Wizz Air