Recrutari

Interviuri anuntate de Wizz Air pentru luna septembrie

Interviuri anuntate de Wizz Air pentru luna septembrie

Dupa o serie de mai multe interviuri Wizz Air organizate in aceasta vara, compania a anuntat inca doua recrutari de insotitori de bord pentru luna septembrie. Wizz Air demareaza un amplu proiect de recrutare a 800 de cabin crew pana la finalul acestui an. Aceste evenimente sunt parte a efortului susținut de a recruta însoțitori de bord, pe măsură ce linia aeriană își crește capacitatea și își dorește să tripleze mărimea flotei, cu 500 de aeronave Airbus în următorii zece ani. Noii recruți care se alătură Wizz Air au ocazia să facă acest lucru într-un moment important pentru compania aeriană, în urma deschiderii a 18 noi baze și lansarea a peste 300 de noi rute în toată rețeaua, doar în ultimul an.

Open Days:
BUCURESTI – 8 & 23 & 27 septembrie, Hotel Angelo Vienna House, Calea Bucurestilor 283, Otopeni09:00 A.M.
CLUJ-NAPOCA – 14 & 23 & 30 septembrie, Confort Hotel, Calea Turzii 48
BACAU 14 septembrie, Hotel President, Bulevardul Ioniță Sandu Sturza nr. 11
IASI 15 & 24 & 28 septembrie, Hotel International, Str. Palat nr. 5A
TIMISOARA – 21 septembrie, Hotel Timisoara, str. Mărășești nr. 1-3
SIBIU – 22 septembrie, Hotel Ramada, “GAMMA hall”, str. Emil Cioran, nr. 2
SUCEAVA – 23 septembrie, Hotel Continental, str. Mihai Viteazul nr. 4
CONSTANTA – 24 septembrie, Ramada by Wyndham, Sat vacanta Mamaia
CRAIOVA – 24 septembrie, Rexton Hotel, Str. Carol I nr. 49
09:00 A.M.
Toate selectiile sunt de tip Open Day si trebuie sa te prezinti cu CV-ul in limba engleza.
Avem peste 40 de cursanti selectati de Wizz Air. Daca doresti sa treci si tu cu brio de un astfel de interviu si sa ai un CV perfect, poti urma online sau offline unul din aceste cursuri:
Cursul Special Training sau Cursul de Private Coaching organizate zilnic, la cerere. Vei avea ocazia să te pregătești alături de singurul trainer-formator din România activ în aviația comercială și privată, având totodată experiență ca recrutor de însoțitori de bord.

Pentru mai multe detalii si pentru a aplica, intra pe pagina web a Wizz Air, la sectiunea Work with us.

Condițiile de angajare la această companie aeriană low cost sunt:

– Vârsta minima 18 ani;
– Pașaport valid și diplomă de bacalaureat;
– Fluent în engleză;
– Să știi să înoți.

Despre companie:

Wizz Air a avut primul zbor în 2004, din Katowice. Baza este la Budapesta, iar directorul general executiv încă de la început este József Váradi. În prezent, Wizz Air oferă peste 900 de rute și dispune de zeci de baze operaționale în Austria, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Georgia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Polonia, România (București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Sibiu și Timișoara), Serbia, Regatul Unit, Ucraina etc. Treptat a devenit cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și are peste 3000 de angajați. Wizz Air a fost numită cea mai valoroasă linie aeriană a anului 2016 (2016 Value Airline of the Year) de Air Transport World, o revistă de specialitate din domeniu. Compania furnizează pe zbor servicii de catering contra cost. Deține o flotă tânără, alcătuită din avioane Airbus, A320 și A321.

Pregateste-te pentru interviu alaturi de noi! Cursurile de Special Training si Private Coaching te vor ajuta sa fii pregatit pentru succes!

Poza: Lavinia, fosta cursanta, stewardesa Wizz Air