Recrutari

Cum se desfasoara interviurile finale la Wizz Air

Cum se desfasoara interviurile finale la Wizz Air

Saptamana trecuta Wizz Air a inceput sa isi anunte candidatii aflati in standby in acel Holding Pool ca urmeaza sa angajeze anumite nationalitati. Printre cei contactati se numara si cursantii nostri, care au sustinut interviul incepand de ieri.

Recrutarea a avut loc online, prin intermediul unui video-interviu cu o recrutoare romanca. Cu toate acestea, recrutarea a avut loc in limba engleza si a cuprins:

Interviu final individual

Fiecarui candidat i-a fost programat interviul pentru a sustine video-selectia. Aceasta a avut loc sub forma unei discutii de 15-20 minute cu recrutorul. Interviul a cuprins:

  • intrebari tipice legate de experienta anterioara
  • proba de inflight situation (realizarea unui anunt)
  • proba de role play (rezolvarea unei situatii aparute pe parcursul serviciului oferit la bordul avionului).

Candidatii care vor trece de aceasta ultima faza de selectie vor primi raspunsul in decursul saptamanii viitoare.

Daca doresti să te pregatesti pentru urmatoarele interviuri si sa iti faci o cariera in aviatie, te invit sa urmezi unul din cursurile marca Nicoleta Gherman.RO. In cadrul cursurilor noastre vei exersa în limba engleză toate probele date la interviuri și ți se va corecta CV-ul, pentru a te prezenta 100% pregătit pentru recrutare. Pregatiri private pot fi organizate online zilnic, la cerere. Pentru mai multe detalii, accesează site-ul https://nicoletagherman.ro/cursuri/
*Foto: Raluca, cursanta & stewardesa