Recrutari

O noua companie aeriana ia fiinta si recruteaza personal!

O noua companie aeriana ia fiinta si recruteaza personal!

O companie aeriana noua si inovatoare, care sa deserveasca piața intercontinentala cu costuri reduse, s-a inființat de curand in Europa. Noua linie aeriană va oferi zboruri cu Boeing-uri 787 Dreamliner.

Compania va oferi rute populare, precum New York, Los Angeles, Miami, Londra, Paris și Oslo. Asadar, echipajul va avea ramanere la destinație (layover). La acestea se vor alătura și alte destinații, în conformitate cu cererea pasagerilor. Se așteaptă ca biletele să fie disponibile pentru vânzare în toamna anului 2021, iar primul zbor se așteaptă să decoleze în decembrie 2021. Vor fi zboruri in regim long-haul – low-cost.

Pregateste-te pentru interviurile viitoare alaturi de noi in cadrul Cursului Starter sau a Cursurilor de Private Coachingdesfasurate online si offline!
Posturi disponibile

Compania recruteaza atat insotitori de bord, cat si piloti si personal tehnic si administrativ. Pentru insotitorii de bord se considera un avantaj experienta anterioara de operare zboruri transatlantice. Conform unor informatii primite de echipa noastra, in cateva zile au aplicat peste 5000 de persoane si au inceput sa fie deja contactati cei care au avut anterior baza in Londra-Gatwick.

*Informatii despre modalitatea de a trimite candidatura vor fi oferite DOAR cursantilor nostri!